Mindig is ilyen nehéz volt társat találni?
Figyelt kérdés
2018. júl. 6. 10:56
11/19 anonim válasza:
Le kell részegedni, attól jön meg a bátorság, meg a nőt is le kell itatni. Még, ha nem is jön össze semmi, legalább egy jó kis másnaposság megmarad.
12/19 anonim válasza:
Az a gond, hogy aki neten pár üzenet váltás után találkozik (mindegy férfi, nő szemszögéből) 1-2 találkozás után kiderül hogy kamus az illető, mert egyidejűleg több randi partnere is van. Ez az egyik probléma, a másik az hogy mindkét nem részéről nagy a válogatás, izmos, jó kinézetű, szőke, jó alakú kikötésekkel állnak hozzá a témához. Aztán a 30 éves nők többsége azon depizik hogy már 30 de évek óta egyedül van és senkinek sem kell. Lejjebb kell venni a mércét és aki tényleg szerény és nem kamuzik, arra kell építeni, nem baj ha nem annyira jó nő/pasi, de legalább őszinte és szerény. Ismerősökön keresztül is lehet társat találni, vagy teljesen véletlenül vásárlás közben is. A mai világban már nem jó ötlet buliban vagy más szórakozóhelyen ismerkedni, mert nagy a veszélye annak hogy ilyen helyzetben csak alkalmi partnert lehet találni. Nagyon nehéz társat találni, főleg jó társat, aki komolyan gondolja a kapcsolatot. Én azt tapasztalom hogy minden nő jó pasit akar, aki erős és kigyúrt, az meg nem számít hogy emberileg milyen. És a nem annyira előnyös külsejű nők is ilyen körben válogatnak.
13/19 anonim válasza:
Internet. És mobiltelefon. Komolyan. Hja meg tinder és társkereső oldalak. Aki társat keres, előbb utóbb belefut ezekbe. Namost ha egy csaj felregisztrál, azonnal kiéhezett farkasok közé kerül. Gondolj bele, egy fénykép és egy hello mizu-ra kell döntenie. Persze, hogy nem. Elkezd levelezgetni. De nem eggyel, hanem mondjuk 10-15-tel. Mert hát van bőven. Aztán elmegy talán randizni valamelyikkel, de persze közben napi 100 új lehetőséget kap. Természetesen a normálisak nem kezdenek a kapcsolat elején sem mással levelezésbe sem, de lássuk be, valószínű legtöbben tűzben tartanak még párat, aztán azokkal is elmennek randizni. Majd lesz egy kapcsolat talán valakivel, de jaj, hát ráír közben álmai hercege. STB STB STB...
14/19 anonim válasza:
Épp ez a probléma tinder, Facebook és egyéb társkeresők. Már eleve az rossz hogy szükség van társkeresőre ebben a fejlett világban és ahelyett hogy mindenki lefoglalná magát inkább fogja a telefont és levelezget, szelfiket küld és találkozik naponta 1-2 pasival/nővel majd pár találka után szex stb. és azon veszi észre magát hogy 30 fölött van és nincs férj, feleség. De az ilyenek vágynak a legjobban tisztességes párra, holott ők párhuzamosan több embert is szédítenek. Ilyen esetben én azt mondom hogy inkább egyedül élek, minthogy át legyek verve.
15/19 anonim válasza:
Ha tele vagy mentális korlátokkal, akkor nehéz.
Egyébként könnyű.
16/19 Kekcsi válasza:
Arra tippelnék, hogy régebben nehezebb volt.
17/19 anonim válasza:
Régen voltak bisztrók meg beülős helyek ahol kulturált módon jól érezték magukat az emberek, élő zenére táncoltak és nagyon sokan ilyen körülmények között jöttek össze. Ma meg mi van? Az internetes ismerkedés, aki meg buliba megy az iszik, szóval régen könnyebb volt társat találni. Plusz régen még az is divat volt, hogy csak egy nőnek udvaroltak a fiúk, a csajok meg csak egy sráccal randiztak, nem tartottak több vasat a tűzbe.
18/19 Dávid5630 válasza:
Túlságosan el van anyagiasodva a társadalom. Ahogy haverom szavával éljek,, elmentem egy randira és előbb megnézte a slusszkulcsomat mint engem". Nyilván valaminek kell lenni ami megfogja a csajt nem azt mondom. De ha jó dumád van és élelmes vagy az sokkal jobban vonza a nőket mint egy jó kocsi vagy ha van házad. Amit azt hiszik csak úgy terem. Nekem egyik sincs, mégis remek kapcsolatban élek lassan egy éve és a baba is úton van. A lány meg aki velem van úgy döntött majd együtt összeszedünk mindent amire szükség van. Na ez nő, és hálistennek vannak még ilyenek. Én cirka 8 éve ilyen csajt keresek. A pipiket akinek a legnagyobb elfoglaltsága a milyen táskát veszel nekik azokat meg tekintsd járulékos veszteségnek. Azokból lesznek a szingli 40esek akiket a kocsmákban látsz. :) Szóval dióhéjban megéri várni.
19/19 anonim válasza:
Nem egyszerű eset megfelelő partnert kifogni, bár sokaknak sikerül, de ez nagyon ritka. Az meg hogy mi kell a nőnek? Tapasztalatom hogy nem az kell aki jó és mindenben társ. 7 éves kapcsolatom szállt el úgy hogy végig csalva voltam eleinte szerényen aztán elég aljasul. Mindvégig úriember, jó és gondoskodó társ voltam, többet is nyújtottam mint kellett volna. És mi lett a vége? El lettem hagyva, mert ez unalmas volt az ex számára. Nem mellesleg mai napig azt mondják rám hogy nem nézek ki rosszul és az utódom egy rusnya srác lett aki az iváson túl máshoz nem nagyon ért, de ez a tulajdonság csábítóbb mint az én ósdi tisztelettudó, kedves és odafigyelő hozzáállásom. Most már lassan 2 éve hogy vége, de nem merek új kapcsolat felé nyitni, mert a nők többsége romlott, nekem ez a próbáljuk meg hátha alap már nem kell, mert időpazarlás, na meg pénz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!