Mindig is ilyen nehéz volt társat találni?
Figyelt kérdés
2018. júl. 6. 10:56
1/19 anonim válasza:
aki nem keres annak mindig nehéz
2/19 A kérdező kommentje:
Én azt látom, hogy egyáltalán nem könnyű! De mindenki társat akar, de nem hajlandó várni, amíg kialakul valami vagy épp nem tesz érte semmit! Túl magasra is teszik a lécet...
2018. júl. 6. 11:06
3/19 anonim válasza:
Szerintem nem nehéz, ha jól állsz hozzá. Ha legyen 2 méteres, kockahasú, szőke, kék szemű Ferrarival és 300 nm-es kertesházzal, ugyanazokkal a hobbikkal, amiket te szeretsz, akkor persze nehéz. De ha elfogadó vagy, kíváncsi a másik lényére, lelkére és képes vagy alkalmazkodni és a hibáit is igazán szeretni, akkor nem nehéz.
4/19 anonim válasza:
Szerintem nem nehéz olyasvalakit találni, aki szintén szeretne kapcsolatot, inkább az a nehéz, hogy valóban összeilletek-e (lelkileg, testileg), ehhez pedig idő kell, hogy kiderüljön. Sok beszélgetés, találkozás, kompromisszumra való képesség kell hozzá. Ha megvan a közös érdeklődés és a vonzalom, nem olyan nehéz tovább lépni. Csak túl kell esni a megismerkedés fázisán.
5/19 anonim válasza:
szerintem nem a neten kell keresgélni hanem élőben ismerkedni
6/19 anonim válasza:
Én ugyan még nagyon fiatal vagyok, interneten már számtalan próbálkozásom volt, de eddig még senkivel nem éreztem akkora összhangot, hogy egyáltalán a találkozásik eljussunk. Volt 1-2 személy, akit nagyon szimpatikusnak találtam, de ők meg pár hónap levelezés után szó nélkül felszívodtak... Elég elkeserító ennyi sikertelen próbálkozás, de nem adom fel, mert hiszek benne, hogy előbb-utóbb meglelem a lelki társamat.
7/19 anonim válasza:
de jó lenne ha nem lenne internet, legalább kénytelenek lennétek kimozdulni.
8/19 PeterN1971 válasza:
Az igazság az, hogy a mai nők sokkal arrogánsabbak és válogatósabbak, mint az internetes korszak előtt. A férfiak egy része pedig jóval bátortalnabb lett.
Ahhoz, hogy sikeres legyél, és növeld az esélyeidet, kell egy bizonyos tudás. Nézd meg az alábbi oldalt és iratkozz fel az ingyenes email tanfolyamra, sok hasznos tanácsot kapsz: [link]
9/19 anonim válasza:
Én 40-es, sportoló férfi vagyok, elvált és azt tapasztalom, hogy a nők nagy része nem is akar komoly kapcsolatot, csak egy-két kalandot, no meg támogatót. Mindig az kell, aki fiatalabb, magasabb és minél több a pénze. A szemedbe fognak hazudni készülj fel és ne törj össze! A szeretet, a hűség a lényeg-mondják ők, de aztán olyat választanak, aki igazi Bad Boy! Én a sportpályán, a neten és néha az utcán is ismerkedem, de eddig csak egy 2 hónapos kapcsolatom volt. ( a válásom óta). A külföldi pénzes fickók ma a trendiek!
10/19 anonim válasza:
7/9 válaszára: sportolok minden nap du 17-18 h-ig, vagy később. Volt olyan nő, akinek még futó cipőt és Adidas nadrágot is vettem, hogy jöjjön velem. nem jött! A pályán van kb átlag 20-40 nő, 16-40-ig kb. De a mobil-számukat már nem adják meg amikor elkérem. Tudod mi a baj? Az hogy ez Magyarország: bizalmatlanok azzal, akit nem ismernek. Én már döntöttem: megyek Ausztriába, onnan meg az USA-ba. elegem van. Én jobb életet érdemlek és nem fogok senkinek sem könyörögni, hogy szeressen, és randizzon velem. Sorba arab, német francia, olasz pasik viszik el a magyar lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!