Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem kifejezetten esztétikus...

Nem kifejezetten esztétikus külsővel megáldott nő ne is reménykedjen családban, hűséges férjben, társban, barátokban?

Figyelt kérdés

Sziasztok,egész életemet eddigi 24 évemet meghatározta a külsőm. Még általános iskolában kaptam meg először,hogy milyen ronda vagyok, akkor még annyira nagyon nem vettem fel,bár rosszul esett,de barátkoztam emberekkel és végülis el voltam.

Középiskolában már elhatároztam,hogy nekem kell fiú,mármint kapcsolat és nem leszek a csúnya lány,ezért 0-24 azon voltam,hogy jobb külsőm legyen,sportoltam,szoliztam, kozmetika,fodrász,póthaj,menő ruhák. És ebben az időszakban senki nem mondta rám ,hogy csúnya vagyok,lett barátom is,sőt mondták azt is,hogy nagyon szép vagyok. De de de! mivel belém rögzült,hogy én ronda vagyok ezért a párkapcsolatomban nem tudtam megbízni a barátomban,minden nőben ellenséget láttam,társaságban ha magamtól jobb külsejű nőt láttam begubóztam. Megcsalt ez a pasi végül és elhagyott. Összezuhantam abbahagytam a sportot,nem foglakoztam a külsőmmel annyira, és egyetemen már megint megkaptam néha néha random emberektől,hogy de csúnya vagyok...akadt egy srác aki rajongott értem ,de végül ezt is tönkretettem azzal,hogy azon járt az agyam mikor jön rá,hogy ronda vagyok és biztos a barátai is mondják neki stb meg féltékenység.

Szóval az a helyzet ,hogy látom minden pasi a legjobb nőt akarja,szépet stb,ha már nm szép kutyának nem kell. Egyetlen reményemnek azt látom,hogy valahol elhelyezkedem gyűjtöm a pénzt és elmegyek plasztikára a kiálló füleim megcsináltatom,az orrom nőiesebbé teszem,arcomat ahol kell injekcióval feszesebbé teszem.

Sajnos azt érzem csak a szép nőkhöz hűségesek a férfiak még ha egy csúnya talál is társat annak megalkudónak,alázatosnak kell lennie hogy vele maradjon az illető. A szép lányoknak barátaik is ezrével akadnak,míg egy csúnyának alig alig max akkor ,ha lenyűgöző a személyisége. Van itt olyan lány aki nem szép még is van évek óta stabil normális kapcsolata? Esetleg családja? Vagy ti is gondolkodtak a plasztikán stb?

2018. jún. 22. 10:58
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
he84 nek van igaza
2018. júl. 4. 15:03
 32/36 he84 ***** válasza:
És még annyit, hogy az ilyen külső alapján ítélő felszínes emberek nagy része sajnos sokszor érzéketlen is, nem nagyon érez együtt a másikkal. Részben saját tapasztalat és persze tisztelet a kivételeknek.
2018. júl. 4. 16:51
 33/36 anonim ***** válasza:

Na igen. Aki szidja a másikat a kúlseje miatt, az nem túl eszes ember. Amivel nekem nincs bajom. Akárhogyan is nézem, a kérdező is ezen a külsőséges szinten van. Közéjük tartozik. Ő ilyen. Igaz, kérdező?

Tehát én azt látom, hogy csak saját magadnak akarsz megfelelni, de az külsőséges. Nem mások miatt a baj, hanem magad miatt, mert te ilyen vagy, akinek csak a külső számít.

2018. júl. 11. 17:19
 34/36 A kérdező kommentje:

Utolsó, részben igazad van,részben nem. Valóban csak a külső számít nekem,de csak önmagamban. Másokkal szemben egyáltalán nem számít a külső,sőt magamból kiindulva mivel tudom,hogy mennyi bántást kaptam már emiatt én nagyon együtt érző vagyok és nem ítélkezem ez alapján.

De magammal szemben valóban ez a legfőbb szempont,nyilván a belsőmet is próbálom ápolni,de úgy érzem az semmit nem ér,ha a külsőm nem tükrözi..

Mondjuk ez aki beszól az érzéketlen is stb témával kapcsoaltban meg nekem az a tapasztalatom,hogy nem igaz,hogy azok érzéketlenek. Férfiaknál jellemző,hogy nagyon elutasító bunkó a sázmára nem tetsző nővel,viszont amikor tetszik neki akkor hihetetlenül kedves,jófej,segítőkész stb. Tudom,mert a barátnőim általában gyönyörű lányok és régebben volt párszor,hogy a srác velem nagyon bunkó volt aztán meg láttam,hogy barátnőmmel úgy viselkedik ,mint egy angyal.. és hiába mondtam neki,hogy amúgy egy bunkó paraszt velem,a bnőmet nem érdeklete,mert hát vele meg tök cuki..

2018. júl. 12. 10:18
 35/36 he84 ***** válasza:
Hát kérdező tévedsz. Igenis érzéketlen a legtöbb olyan ember, aki a külső alapján ítél főleg. Te is bebizonyítottad most az előző válaszodban, hogy veled egy másik férfi milyen felszínes, érzéketlen és elítélően bunkó, csak mert külsőre kicsit se vagy szimpi a számára. A szép nőkkel nyilván azért kedves, mert remél tőlük ezt-azt jobb esetben (ha érted mire gondolok), így persze hogy kedves, hízeleg is. Főleg ha az a férfi ilyen típusú, bár ettől függetlenül is lehet kedves szép nőkkel, ám ettől még egy felszínes, érzéketlen ember.
2018. júl. 12. 20:48
 36/36 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo es mi alapjan nem irsz vissza a privatra?

Mert felsz,h meg gyozne valaki arrol,hogy hulyeseg a kerdesed?????? Vagy attol felsz,hogy valaki azt mondja,hogy te nem vagy csunya?

Nem vagy te csunya csak...kohom...kicsit kelekotya.

2018. júl. 12. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!