Lehet valaki népszerűtlen annak ellenére hogy kifejezetten előnyös a külseje?
Én is ugyanígy vagyok vele, csak én még nálam idősebb emberekkel sem mertem barátkozni.
Igazából én sem vagyok csúnya. Mondták már , hogy csinos és vonzó vagyok. 9-ben első napokban odajöttek hozzám beszélgetni, meg a fiúk is érdeklődtek, de annyora féltem nyitni, hogy elrontottam az egészet. Tehát, hogy népszerű légy a legfontosabbak a belső tulajdonságok.
A szép embereknek sok lehet az irigye.
Én jóképű srác voltam fiatalon, jól is tanultam, emiatt kirekesztettek a gimiben az osztályomban. Aztán egyetemen minden megváltozott, lettek barátnőim, szép sorban, egymas után ajánlkoztak fel a lányok. Nem topmodellek, de nem is bányarémek. Megkaptam tőlük, hogy nem mosolygok eleget. Pont a korábbi tapasztalataim miatt nem voltam egy fülig érő szájjal vigyorgó fiú, de amikor nem vágtam morcos képet, akkor mindig sikerem volt a lányoknál.
Nagyon népszerű társaságban nem lettem, de a lányoknál igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!