Nem kifejezetten esztétikus külsővel megáldott nő ne is reménykedjen családban, hűséges férjben, társban, barátokban?
Sziasztok,egész életemet eddigi 24 évemet meghatározta a külsőm. Még általános iskolában kaptam meg először,hogy milyen ronda vagyok, akkor még annyira nagyon nem vettem fel,bár rosszul esett,de barátkoztam emberekkel és végülis el voltam.
Középiskolában már elhatároztam,hogy nekem kell fiú,mármint kapcsolat és nem leszek a csúnya lány,ezért 0-24 azon voltam,hogy jobb külsőm legyen,sportoltam,szoliztam, kozmetika,fodrász,póthaj,menő ruhák. És ebben az időszakban senki nem mondta rám ,hogy csúnya vagyok,lett barátom is,sőt mondták azt is,hogy nagyon szép vagyok. De de de! mivel belém rögzült,hogy én ronda vagyok ezért a párkapcsolatomban nem tudtam megbízni a barátomban,minden nőben ellenséget láttam,társaságban ha magamtól jobb külsejű nőt láttam begubóztam. Megcsalt ez a pasi végül és elhagyott. Összezuhantam abbahagytam a sportot,nem foglakoztam a külsőmmel annyira, és egyetemen már megint megkaptam néha néha random emberektől,hogy de csúnya vagyok...akadt egy srác aki rajongott értem ,de végül ezt is tönkretettem azzal,hogy azon járt az agyam mikor jön rá,hogy ronda vagyok és biztos a barátai is mondják neki stb meg féltékenység.
Szóval az a helyzet ,hogy látom minden pasi a legjobb nőt akarja,szépet stb,ha már nm szép kutyának nem kell. Egyetlen reményemnek azt látom,hogy valahol elhelyezkedem gyűjtöm a pénzt és elmegyek plasztikára a kiálló füleim megcsináltatom,az orrom nőiesebbé teszem,arcomat ahol kell injekcióval feszesebbé teszem.
Sajnos azt érzem csak a szép nőkhöz hűségesek a férfiak még ha egy csúnya talál is társat annak megalkudónak,alázatosnak kell lennie hogy vele maradjon az illető. A szép lányoknak barátaik is ezrével akadnak,míg egy csúnyának alig alig max akkor ,ha lenyűgöző a személyisége. Van itt olyan lány aki nem szép még is van évek óta stabil normális kapcsolata? Esetleg családja? Vagy ti is gondolkodtak a plasztikán stb?
Ha nem vagy bányarém, kedves kérdező (és leírásod szerint nem vagy az, mert minimális sportolás stb után tetszettél másoknak), akkor tuti vannak, akiknek még tetszel, ahogy meg is tapasztaltad. Sőt, talán sport nélkül is.
Engem pl a plasztika, festés stb zavar a nőkben. A természetesség vonz.
És ha már plasztika, meg az elálló füleid... Japánt csupán egy példának hozom fel, ellenvélemény gyanánt.
Japánban befolyásos idol cégek ("kamaszlány sztárképzők"), akik modell és táncos-énekes akadémiákba keresnek lányokat,
kifejezetten az elálló fülű, kusza fogú, aranyos kislányokat keresik, és arra mennek rá, hogy ne egy adott szépségideálhoz tendáljnak, hanem minél sokfélébb arcot keresnek (persze legyen viszonylag jó énekhangja és tudjon táncolni egy kicsit, mert a projectjük arról is szól, de ez más kérdés, neked nem kell tudni táncolni énekelni ahhoz, hogy jó párkapcsolatod lehessen.)
Mutatok egy fotót neked egy világhírű japán lányról, mégis elálló füle van és kusza fogsora - akár számos más japán lánynak, akit ugyanabba az idol akadémiába felvettek! Utóbbiak Japánszerte megbecsültek, HÍRES MODELLEK, akárcsak a közülük világszerte is ismert lett:
Íme ovis korában:
És itt pedig kb 15 évesen:
Kb 15 évesen a kusza fogsora:
Kb 13 évesen a kusza fogsora:
SZÁNDÉKOSAN NEM PLASZTIKÁZIK! És nincs fogszabályzás. Pedig a gazdag Japánban megtehetnék. Ahogy japán tinik serege sem! (Vélhetőleg a sztárcsinálók meg is tiltják nekik, máskülönben szerződésbontás...)
Ezek a lányok így aranyosak, ahogy vannak!
És a világ más részein sem az a döntő, hogy milyen a fogsor, és elállóak-e a fülek.
Inkább a (jó) kisugárzás számít. Utóbbi meg főleg attól, hogy mennyire adja önmagát az illető.
Csak azért utalok Japánra, hogy lásd: a szépség mennyire relatív!! Mindenhol mást jelent a szépség. És még egyénfüggő is! (Más kérdés, hogy vannak nagyon torz arcú emberek is, de az ilyen extremitás igen ritka.)
Még valami a szépségideál témakörhöz:
igen ritka, ha nekem tetszik bármelyik Európa, vagy USAbeli szépségverseny bármelyik jelöltje. Nincs kisugárzásuk! Szabályos arcú plasztikázott "műbaba" a többségük. 30-as férfiként mondom. Evvel szemben a japán idolok legalább fele nem csak azért bájos, mert egyes szitukba rá kell játszaniuk, hanem mert van lelkük, egyéniségük már kamaszként is.
Egyszerűen csak add önmagad! Minimálisan kell betartani a társadalmi elvárásokat, ne jobban! Ha merevebben ügyelsz erre, akkor a többséghez hasonlóan "zombi egyengyártmány" leszel, és egymást csapják be az emberek evvel... Maradj őszinte magadhoz és másokhoz!
Kell hogy tarts titkokat, valóban, de ettől még törekedhetsz arra, hogy alapjában önmagad add. És evvel megjön az önbizalmad is. Persze figyelj oda másokra is, a másik ember igényére szintén és legyél kompromisszumkész, akivel csak sikerül. :)
És ahogy mások is írták: a fejedben kellene rendet tenni, javaslom, mélyítsd önismereted, és akár szakember segítségével, vagy művészi alkotás útján tárd fel gyerekkori sérelmeidet, minden embernek még a tudatalattijába süllyedt gyerekkori sérelmei is vannak... Ez mind felhozható! Hajrá! :)
Nem csak a fülem áll el, szerencse a fogaim elég szépek vagyis ez nem is szerencse volt,hanem a szüleim gondoskodtak erről az egyről xd Mármint nem csálé,plusz fehérek,tömve van minden rossz fog stb.
Na tárgyra térve, nem csak a fülem áll el, az arcom se szimmetrikus ami a legnagyobb fájdalmam, mint mondtam az orrom se olyan szép nőies,ami a második fájdalmam a fülem csak a 3. :D
De fényképezővel olyan képeket tudok magamról készíteni,hogy elküldhetném szerintem egy hollywoodi ügynöksgéhez is lol,viszont élőben tényleg nagyon ronda vagyok ez nem csak gyerekkori hülyeség,mint mondtam néha hallom az utcán,hogy pf de csúnya. persze azt is hallom néha ,hogy azt ,de szép . De tudod nem is ez érdekel,hanem az,hogy amit én látok az nem tetszik.
Ha neked ez az álmod, akkor tényleg inkább műttesd meg!
Most mi van abban, ha a gyerekednek is meg kell műttetnie majd? Mert szerintem semmi... úgyse tud róla senki
Pedig egy csúnya nő lehet akármennyire nőies viselkedésben akkor sem lesz sem elfogadott.
Amúgy csak is a legjobb szakemberhez szabad menni,ilyen műtétnél nem spórolhat senki,mert igen könnyű elrontani. De szerencsére hazánkban elég jó szakemberek is vannak 2-3 nagy név,rengeteg refenciával és ismerek sok lányt akit ő műtött. Egy orr vagy áll vagy fül műtéttől nem lesz senki sem mű,kivéve ha nagyon elrontották vagy nagyon barbie babásat kért az illető. Nekem az a célom ,hogy minél természetesebben legyen olyan az arcom amit én ideállnak tekintek.
Mondjuk ahogy így beszéltem veletek itt tényleg rájöttem,hogy a legnagyobb probléma azzal van hogy én nem fogadom el magam,nem az,hogy mások nem fogadnak el. De én nem is akarom magam így elfogadni sajnos.
Nahh... akkor virítsd a lovettát, aztán mehet a plasztika.
Téma lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!