Mit gondoltok azokról az emberekről, akik kivonulnak a társadalomból és remeteként élik az életüket?
Kikre gondolsz?
Egy erdőben egyedül élő szakállas mosdatlan hajléktalanra,vagy aki dolgozik,mindene meg van,csak éppen egyedül él otthon(?)
A mai világot elnézve teljesen megérteném.
Ha otthoni munkával meg tud élni,vagy valamiért sok pénze van,igaza van,én is ezt tenném.Ahogy írták előttem is,nem taposnak el a buszon,stb...
Sok ember szeret egyedül lenni,nincs ebben semmi különös,nem mindenki igényli az állandó blablablát,meg a sok sok embert.
Én pl beszereznék egy két jó arc állatkát,csinálnék terepasztalt,vagy kerti vasutat,tök jól el lennék,persze néha el kell menni vásárolni meg ilyenek,de annyi éppen elég lenne az emberekből.
Nézz meg egy indiai személyvonatot,lassan az egész világon az lesz,ki a fütyinek van erre szüksége,tömeg,szmog ,szemét hegyek,bedugult városok,kamionoktól hemzsegő életveszélyes utak,stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!