Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Te hogyan fogadtad el azt,...

Te hogyan fogadtad el azt, hogy nincsenek emberi kapcsolataid és magányos vagy?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy egyetlen emberi kapcsolatod sincs, se barátaid, se szerelmed, és nem is nagyon voltak jelen az életedben, és tudod hogy a jövőben sem fognak lenni.

Nekem világ életemben nem voltak barátaim, de még szerelmem sem. És azt érzem, hogy ez már így fog maradni, mert egyszerűen ilyen vagyok. Tudom, hogy lehet változtatni, de nagyon nehéz ebből kitörni.

Szerintem az embernek változnia nagyon nehéz, és csak kevés embernek sikerül igazán. Elég csak az ismerőseimre gondolnom, és hát ők sem igazán változnak.

Viszont számomra nehéz elfogadni a dolgot, hogy ez már nem fog változni.

2018. jún. 11. 11:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem igazán sikerült...
2018. jún. 11. 11:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem gondolok rá, és lekötöm magam.
2018. jún. 11. 11:52
 3/10 anonim ***** válasza:
én ha magányos vagyok elmegyek szervezett kirándulásra vagy valami programra és ismerkedem.
2018. jún. 11. 12:10
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem annyira nehéz kitörni.. max csak emiatt, mert önszuggerálod magadnak, hogy milyen nehéz.

Gyakorlatilag csak rá kell írnod 4-5 emberre akikkel fél napnál többet beszéltél valaha, hogy nincs-e kedvük egy sörözéshez (bicajozáshoz, pecázáshoz, akármihez). Két-hárman biztos kapnak rá, sokan örülnek, ha elhívják valahova.

Fejben dől el, hogy mi nehéz, és mi könnyű. Illetve, hogy mit is akarsz igazán, és mi az, amire nincs is szükséged.

Akinek valóban nincs semmilyen kapcsolata huzamosabb ideig, az nem is akarja igazán, így nem is nehéz elfogadnia. Önsajnálkozni még kifejezetten szeretnek is emiatt.

2018. jún. 11. 12:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Ezt nem kell elgfogadni. Tenni kell ellene. Az a baj, hogy túl sok a számítógép. Régen még a számítógép összehozta az embereket, mert volt egy az egyetemen, meg később volt Gipsz Jakabnál, és a fiatalok összeűltek

Lefuttatták a programokat, ötletet cseréltek, és sokkal gyorsabban fejlődtek (akárcsak ha programozásra gondolok)

Nincs baj a kockákkal. De akkor ne rinyáljanak. Döntsék el, hogy nekik mi a fontos

2018. jún. 11. 14:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Én elfogadtam, hogy ezen nem lehet változtatni. Úgy látom, hogy az emberek nem is igazán bírnak engem, akkor meg minek teperjek.

Viszont Te azért ne add fel, próbálkozz műás körökben mozogni, hátha összejön.

2018. jún. 11. 18:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Nehezen fogadom el, vannak napok mikor szenvedés a létezés emiatt, meg vannak napok mikor türhetőbb és nem hiányzik annyira
2018. jún. 11. 21:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy nem tudom elfogadni, beletörődni meg főleg nem. Amióta csak az eszemet tudom, mindig is az a magányos, magamnak való lány voltam. Bevallom, szeretek egyedül lenni, mert társaságban mindig csak feszengek és agyon stresszelem magam azon, hogy hogyan is kellene beszélgetést kezdeményeznem, illetve kinek mit mondhatnék. Én valamiért leginkább egy embert tudok elképzelni magam mellé, aki egyszerre lenne a szerelmem és a legjobb barátom is. De jelenleg nem sok esélyt látok rá, hogy ez valaha is összejön. 17/L
2018. jún. 11. 21:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a leírt dolog nem létezik. Mindenkinek vannak kapcsolatai. Az hogy nincsenek barátaid vagy hogy sose voltak közelebbi kapcsolataid alig hihető. Az enber társas lény, így igazán nagy defekt kell ahhoz hogy senkid ne legyen. A szöveg alapján nem vagy egy id..ta f....sz, így azt tudom elképzelni, hogy te gondolod magadról ezt és vannak körülötted olyanok, akik a barátjuknak gondolnak.
2018. jún. 14. 19:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Szeretek egyedül lenni. Sose zavart ha 1 hétig nem szólt hozzám senki. Attól kapnék kiütést, ha folyton a nyakamon lógna valaki.
2018. jún. 15. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!