Te hogyan fogadtad el azt, hogy nincsenek emberi kapcsolataid és magányos vagy?
Arról van szó, hogy egyetlen emberi kapcsolatod sincs, se barátaid, se szerelmed, és nem is nagyon voltak jelen az életedben, és tudod hogy a jövőben sem fognak lenni.
Nekem világ életemben nem voltak barátaim, de még szerelmem sem. És azt érzem, hogy ez már így fog maradni, mert egyszerűen ilyen vagyok. Tudom, hogy lehet változtatni, de nagyon nehéz ebből kitörni.
Szerintem az embernek változnia nagyon nehéz, és csak kevés embernek sikerül igazán. Elég csak az ismerőseimre gondolnom, és hát ők sem igazán változnak.
Viszont számomra nehéz elfogadni a dolgot, hogy ez már nem fog változni.
Nem annyira nehéz kitörni.. max csak emiatt, mert önszuggerálod magadnak, hogy milyen nehéz.
Gyakorlatilag csak rá kell írnod 4-5 emberre akikkel fél napnál többet beszéltél valaha, hogy nincs-e kedvük egy sörözéshez (bicajozáshoz, pecázáshoz, akármihez). Két-hárman biztos kapnak rá, sokan örülnek, ha elhívják valahova.
Fejben dől el, hogy mi nehéz, és mi könnyű. Illetve, hogy mit is akarsz igazán, és mi az, amire nincs is szükséged.
Akinek valóban nincs semmilyen kapcsolata huzamosabb ideig, az nem is akarja igazán, így nem is nehéz elfogadnia. Önsajnálkozni még kifejezetten szeretnek is emiatt.
Ezt nem kell elgfogadni. Tenni kell ellene. Az a baj, hogy túl sok a számítógép. Régen még a számítógép összehozta az embereket, mert volt egy az egyetemen, meg később volt Gipsz Jakabnál, és a fiatalok összeűltek
Lefuttatták a programokat, ötletet cseréltek, és sokkal gyorsabban fejlődtek (akárcsak ha programozásra gondolok)
Nincs baj a kockákkal. De akkor ne rinyáljanak. Döntsék el, hogy nekik mi a fontos
Én elfogadtam, hogy ezen nem lehet változtatni. Úgy látom, hogy az emberek nem is igazán bírnak engem, akkor meg minek teperjek.
Viszont Te azért ne add fel, próbálkozz műás körökben mozogni, hátha összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!