Hogyan változtak meg az emberi kapcsolataid miután kiderült, hogy terhes vagy? És szülés után?
Miért akarna valaki érdekből barátkozni mert terhes vagy, vagy mert szültél.Még ha nyersz a lottón megértem de ezért??
Egyébként nem változtak meg a kapcsolataim, mondjuk még csak terhes vagyok de ugyanazok a barátaim akik eddig is csak többet fogdossák a pocakomat :)
(előtte nem nagyon csináltak ilyet) :-)
28hkm
Érdekből találkozni? Mi hasznom lenne belőle, ha mondjuk találkoznék a frissen szült kolléganőmmel? (nincs ilyen épp, a kérdés csak elméleti)
Vendégeskedni? Én pl nem szeretek friss anyukánál vendégeskedni, mert azt érzem, zavarok.
Volt vagy van ilyen ember. Több példát is mondanék. Egy barát/ismerős csaj képes volt szinte naponta hívogatni.(Bár az nem tűnt fel,hogy különösebben meghallgatna...de mégis túlzásba esett! Nincs babája,bár már rég próbálkoznak,sztem ez is lehet a dolog mögött.) Elég keményen kellett a tudomására adnom,hogy a tolakodása terhes számomra!:(
Fiatalabb koromban volt egy nagyon jó barátnőm(felnőttünk,eltávolodtunk,nem csak lelkileg,kb.1000km-re lakunk tőlük). Mióta tudja,hogy terhes vagyok ő is többször keres.(Ő már anyuka,mondta is utólag,hogy nagyon hiányoztam neki a terhessége alatt,mert "nem volt kivel megbeszélnie a dolgokat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!