Aki átélt hasonlót legyen kedves adjon tippet! Távkapcsolatban hogy lehet létezni?
Közös döntésünk alapján a férjem külföldre ment dolgozni márciusban.
Mi is /három gyermekünk van/ megyünk juliusban utána.
Teljesen megvisel a hiánya.Nem tudok enni/fogytam 20 kg-t/,aludni.
Folyton csak a férjemre gondolok.
Teljesen felörőlt a hiánya meg mellette a rengeteg probléma ami még időközben kialakult .
Sosem volt zökkenőmentes életünk.
Azt azért még hozzátenném hogy mi csak egymásra számithatunk mindketten,nincs szerető nagymama és nagypapa,senki aki besegitene vagy egyáltalán megkérdezné hogy vagyok a barátnőmön kivül.
Ez az időszak annyi mindenre rávilágitott,de mellette olyan szintü “bánatom” van a férjem nélkül hgy az leirhatatlan.
Mivel tudnám átvészelni ez az időszakot?
Nem világos, mi a probléma. Valami nincs rendben közöttetek, és szenvedsz a bizonytalanságtól? Akkor ez esetben valóban nem volt jó döntés a férjednek külföldre mennie.
De ha amúgy minden rendben, akkor a jövőre kellene koncentrálnod, júliusig már nem sok idő van, lehet terveket szövögetni, mit csináltok, majd ha újra együtt lesztek. A gyereket ellátása nem köt le? Nem beszéltek napi szinten a férjeddel? Ezek tudnának segíteni átvészelni ezt a rövid időt.
Mi 2 éve csináljuk ezt, mostanság 2 havonta jön csak. Én is lelkibeteg vagyok 1-2 hétig, de aztán megszokom. Tudom miről beszélsz.
De már július, mikor mentek? :)
19 én megyünk végre.’azóta kb négymilliószor volt hogy hazajön nem bírjuk.
Kibirtuk.De soha többet!!!
Igen az biztos!
Ez nagyon megerősitett minket!
Köszönöm!
Szia!
Már kint vagytok? Jobb már ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!