Miért vagyok magányos farkas?
En is az vagyok.
Mindig is az voltam.
30L
Mert nöstény farkasok nincsenek?
Szerintem gondold át.
Mert nem olvadtál be a tömegbe
Merted megélni a saját egyéniséged, de akkor egyedül
Mert érzékeny vagy, és hogy ne bántsanak; ha valakinek nem egyezik a véleménye veled valamiben, és így védted magad; mert "ha egyedül vagyok, tuti nem bánt senki"- elvet követed; mert fontos neked magad körül a béke. Nem merted megkockáztatni, hogy esetleg nem szeretnek, kiközösítenek; bántást kapsz, úgyhogy inkább egyedül elvonultál, minthogy felvegyél egy álarcot, és olyan legyél mindenképpen, amilyennek mások akarhatnak téged látni, de az fájna, mert magaddal szembe mennél, mert az nem te vagy. Szerintem te egy őszinte ember lehetsz; azt meg sokan lehetnek talán, akik nem tolerálják; még ha nincs is így, akarhatja biztosra menve ettől magát védeni az ember. Hogy inkább még lehetőséged se adjunk, tutira senki ne bántson, mert nagyon sérülékeny vagyok. Valaki meg csak talán téged szürke, unalmas kisegérnek tart, mert nem vagy olyan nagy partiarc.
Hatalmas pacsi az utolsónak.
Nagyok szépen leirta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!