Mi az, ami az életben boldogságot hozhat számunkra?
Mostanában kezdem úgy érezni, hogy nem sok ilyen dolog van. A szerelmi életem mindig is a kihasználásomról szólt, jelenleg is boldogtalan a kapcsolatom. A társasági életem is szörnyű. A barátaim sokszor megsértenek, noha én igyekszem mindig óvatosan forgalmazni velük szemben. A tanulás miatt, mivel igyekszem lelkiismeretesen építeni a jövőmet, alig jut időm a magánéletemre. A családomban nagyon sok a kellemetlen ember, sokszor egyedül maradok a problémáimmal.
Remgeteg barátom csak úgy, minden ok nélkül eltávolodott tőlem, a fiúk csak a szexre mentek, semmi többre, a családtagjaim néha semmibe vesznek, vagy ellenségeskednek, ok nélkül.
Úgy érzem, lassan besavanyodok, lassan már csak magamban bízok meg, bár még én is kicsit saját magam ellenségének számítok, mert magas elvárásokat támasztok magammal szemben.
Az ember egyébként is társas lény, nem élhet mások nélkül, mert befordul. Nem akarok befordulni. Mit tehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!