Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Számotokra mi okoz boldogságot?

Számotokra mi okoz boldogságot?

Figyelt kérdés

Egyre inkább tapasztalom magamon, hogy akkor vagyok a legboldogabb, amikor nyugodt vagyok. Szóval számomra a boldogság egyenlő a békével és a nyugalommal.

Például ébredés után, amikor félálomból ébredek (kiváltképp ha valami szépet is álmodtam előtte), vagy amikor reggel tudatosul bennem, hogy ma szabadnapos vagyok, illetve olyan apróságok, amikor például zenét hallgatok, sétálok, olvasok...

Volt, hogy néztem ki az ablakon a fákra, miközben zenét hallgattam, és arra gondoltam, ezt a pillanatot szeretném eltenni emlékbe örökre.

Illetve a reggeli kávé és zenehallgatás az valódi boldogság-rituálé.

Ha veszek valamit (ruha, akármi), az csak öröm, attól nincs boldogságérzésem.

24l

2018. febr. 15. 20:27
1 2
 1/18 anonim válasza:
34%
ha lenne kivel dugni :?
2018. febr. 15. 20:28
 2/18 Heart of Darkness ***** válasza:
100%
Nekem tulajdonképpen semmi nem okoz tartós boldogságot. Talán, ha lenne mellettem egy állandó személy akit szerethetek ő okozna boldogságot.
2018. febr. 15. 20:31
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha lenne kivel dugni.
 4/18 anonim ***** válasza:
Olvasás, séta, hóesés.
 5/18 anonim ***** válasza:
A matchbox kisautóim kategorizálása.
2018. febr. 15. 20:32
 6/18 anonim ***** válasza:
Egy jó könyv, jó hangos zene fel tudja dobni a napomat. Vagy egy jó anime rész. Egy nagy adag kávé. Ha nem kell emberek közé mennem. Ha agyalgathatok magamban.
2018. febr. 15. 20:34
 7/18 anonim ***** válasza:
Ha kapok valamit (nem azért, mert anyagias lennék, hanem mert valaki gondolt rám), ha véletlenül összefutok egy kedves ismerőssel az utcán, ha látok valami aranyosat (kisbaba, kiskutya, kiscica, stb), egy jó könyv, film, sorozat, színdarab, koncert, ha finom lett a süti, amit sütöttem, ha eszembe jut egy szép emlék, ha valami jól sikerül (vizsga, beadandó, de akár a frizurám is)... Igazából engem elég könnyű boldoggá tenni. :)
2018. febr. 15. 20:45
 8/18 anonim ***** válasza:
50%

Ha van mellettem egy pasi, akiről tudom, hogy imád, akkor is ha nem vagyunk épp együtt! Ez az élet értelme :)

Ruha, pénz, ékszer, stb.. nem boldogít :)

2018. febr. 15. 20:47
 9/18 anonim ***** válasza:
A családom öröme,tánc,szex,süti, háziállatok.
2018. febr. 15. 20:48
 10/18 anonim ***** válasza:
2018. febr. 15. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!