Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Számotokra mi okoz boldogságot?

Számotokra mi okoz boldogságot?

Figyelt kérdés

Egyre inkább tapasztalom magamon, hogy akkor vagyok a legboldogabb, amikor nyugodt vagyok. Szóval számomra a boldogság egyenlő a békével és a nyugalommal.

Például ébredés után, amikor félálomból ébredek (kiváltképp ha valami szépet is álmodtam előtte), vagy amikor reggel tudatosul bennem, hogy ma szabadnapos vagyok, illetve olyan apróságok, amikor például zenét hallgatok, sétálok, olvasok...

Volt, hogy néztem ki az ablakon a fákra, miközben zenét hallgattam, és arra gondoltam, ezt a pillanatot szeretném eltenni emlékbe örökre.

Illetve a reggeli kávé és zenehallgatás az valódi boldogság-rituálé.

Ha veszek valamit (ruha, akármi), az csak öröm, attól nincs boldogságérzésem.

24l

2018. febr. 15. 20:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Változó
2018. febr. 15. 20:55
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha kinézek az ablakon és látom hogy süt a nap és jó idő van akkor boldog szoktam lenni.

Ha valami jó dolgot csinálok a barátaimmal.

Ha simogatom a nagymamám kutyáját mert olyan aranyos.

Ha valami aranyos dolgot csinál/mond az a fiú akibe szerelmes vagyok akkor attól elég sokáig boldog vagyok.

2018. febr. 15. 21:07
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Pénz, hatalom, csodálat, kocsi, ha leszopnak...szex nok...nem kell alszentkedni😀 amugy neha a kis dolgoknak is tudok.

Peldalul ha egy netes szaros tankos játékban veszek egy új tankot stb

2018. febr. 15. 21:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Az okozná a legnagyobb boldogságot, ha végre belémszeretne egy fiú...
2018. febr. 15. 21:25
 15/18 anonim ***** válasza:

Tényleg vékony a határ a boldogság és a szimpla öröm között, úgyhogy nem könnyű a kérdés. De például a barátaimmal eltölteni egy jó kis napot, mindenképp boldogságszámba megy nálam :)

24/F

2018. febr. 15. 22:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Azt hiszem ezt a fajta boldogságot inkább valamilyen egyensúly tartja fent. A rituálék, a megszokott ütemek, azért töltenek el boldogsággal, mert biztonságérzetet adnak. Ez a szükséglethierarchia majdnem legalja. Ami nem azt jelenti, hogy ne lenne nagyon is értékelendő mindez, és azt sem, hogy ettől még ne élhetné meg valaki a többi szintet is, de ezek nem adnak állandósulni képes boldogság érzetet, és azt gondolom nekünk embereknek ilyen nem is fog jutni földi életünk során. Ha azután sem változik semmi, én panaszt teszek...
2018. febr. 15. 23:31
 17/18 Szadko válasza:
Leginkább az, ha segíthetek másoknak.
2018. febr. 16. 07:17
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha tudok valami igazán szépet alkotni, és elkészülök vele 😀 (kézműveskedem)

Ha valaki megveszi, az külön boldogság...

2018. febr. 16. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!