Miért nem megy nekem az ismerkedés?
Nem tudom, mennyire jönnek be ezek a technikák. Persze, az ember személyisége fejlődjön, de minek megjátszani magad? Ez vagy te. Így viselkedsz. Önmagadat adod. Ennyi. Akinek tetszik, minden happy, akinek nem, annak meg teljesen felesleges megjátszani magad, mert hosszú távon nem leszel boldogabb.
Én már rájöttem, hogy ez az egész a szerencsén és a "sorson" múlik. Hiába görnyedsz bele a próbálkozásba, amíg a sors úgy akarja, hogy ne találd meg az igazit.
A legjobb amit tehetsz, hogy mindig lehetőséget adsz magadnak és másnak, azáltal, hogy ismerkedsz. Akármennyire nehéz is, VISZONT ne ragaszkodj görcsösen ahhoz, hogy legyen egy kapcsolatod, mert akkor biztos, hogy nem történik meg a várva várt csoda. Inkább engedd el. S meglátod, idővel beteljesül majd ez a vágyad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!