Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hajléktalanként élni 24 évesen?

Hajléktalanként élni 24 évesen?

Figyelt kérdés

Nem igazán van életcélom, mondhatni már semmi sincs.

Már kiszállt minden élet belőlem, minden motivációm elfogyott.

Először is, nem sok jó történt velem, amire azt lehetne mondani, hogy az én életem komolyan vehető, vagy hogy elértem volna bármit is, amire büszke lehetek.

Így az életemnek nem érzem, hogy tétje lenne. Csak vagyok, létezem, sodródom, ráadásul a lehető legrosszabb irányba.

Így arra gondoltam, hogy felszállok egy buszra, és elutazok jó messzire, ahol senki sem talál rám, bár a családomon kívül amúgy sem keresne más, és jól elleszek ott.

Több értelmét látom így hajléktalanként a mindennapi túlélésért küzdeni, mint például egy rohadt gyári munkát végezni.

Az sem érdekel, ha meghalok, vagy bármi történik velem, hiszen egyszerűen nincs értelme a létezésemnek, úgyhogy annyira mindegy lenne.

Bár nem tudom miért írtam ki ezt a "kérdést", de a véleményeteket szeretném kikérni a dologról, és olyan embereket meghallgatnék, akik hasonlóan éreznek vagy hasonló élethelyzetben vannak/voltak.

2018. máj. 10. 18:56
1 2
 1/20 anonim válasza:

Mégis mi vezetett ide, a jelenlegi helyzetedbe? Hogy érted, hogy nem vehető komolyan a Te életed? Suli, munkahely?

(nem ítélkezésként kérdem)

2018. máj. 10. 19:00
 2/20 anonim ***** válasza:
33%
Indulj, ne csak szoszatyarkodj.
2018. máj. 10. 19:00
 3/20 A kérdező kommentje:

Igen, a sulit elszúrtam, 8 általánosom van.

A munkahelyemet utálom, de nem akarok váltani, mert nincs olyan állás, amit szeretnék, ahhoz egyetemi végzettség kellene.

2018. máj. 10. 19:02
 4/20 anonim ***** válasza:
63%

Kedves kettes válaszoló!

Egy ilyen helyzetben lévő embernek nem további cseszegtetésre van szüksége. Egy kicsivel több empátiát, emberek! Minden érzést komolyan kell venni...

2018. máj. 10. 19:02
 5/20 A kérdező kommentje:

Nyugi, majd indulok, de ráérek még nem?

Majd ha lejár az albérletem akkor.

Ne küldj már el most.

2018. máj. 10. 19:03
 6/20 anonim válasza:
89%
Első vagyok. És miért nem tanulsz? Munka mellett is lehet és nem olyan nehéz leérettségizni, mint gondolnád. Utána sokkal könnyebb lenne minden. Tanulni soha nem késő és megváltoztatja az életed, rengeteg lehetőség nyílna meg előtted.
2018. máj. 10. 19:05
 7/20 anonim ***** válasza:
12%
jaj ne sajnáltasd már magad, ez annyira szanalmas. mellesleg csak 8 általánosod van?? ez nagyon gáz, még szakmád sincs. még nekem is van szakmám. szerintem menj el a munkaügyi központba ott tanulhatsz ingyen szakmát.
2018. máj. 10. 19:07
 8/20 A kérdező kommentje:

Igen, gondoltam rá, de egyszerűen nincs energiám hozzá, és nem is hiszem hogy megtudnám csinálni a jelenlegi hozzáállásommal.

Ráadásul az zavar leginkább és mindig az jár a fejemben, hogy késésben vagyok, és le vagyok maradva a korosztályomhoz képest.

2018. máj. 10. 19:07
 9/20 anonim ***** válasza:
52%
Szeretlek.
2018. máj. 10. 19:08
 10/20 anonim ***** válasza:
21%
#4 teljesen komolyan irtam. Semmi ertelme, hogy teljesen idegenek itt biztassak, mert olyan szepen hangzik. Menjen, ne itt sirattassa magat. Ha megdoglik, nem okoz nagy urt a tarsadalomban.
2018. máj. 10. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!