Megharagudtam a barátaimra. Gyűlölöm őket, gáz ha egyedül maradnék 25 évesen?
Nem akalok vájkálni a magánéletedben, de mivelbántottak meg annyira, h nem tudsz megbocsájtani nekik?
Tudod, van akinek könnyű barátkozni, van akinek kevésbé. Én pl az utolsóba tartozom. Érettségi után a “barátaimmal” szétszéledtünk, nem tartjuk a kapcsolatot már. Egyetem alatt szereztem haverokat, de a rendesebb, nem eljárós viszont “jegyzetvan”os fajtából.
Szerintem, ha annyira megaláztak és rossz emberek, és nem csak túlreagálod, koptasd le őket, egymáson éljék ki a beteges hajlamukat. Inkább legyél egyedül. Menj el edzeni, futni, próbálj valahol ismerkedni, ha igazán fontosnak érzed.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__9273..
(Vannak hozzád hasonló emberek) ((nem az én kérdésem, szóval nem önpromó))
25 évesen ahogy elnézem természetes ezeket a dolgokat érezni, én is pontosan ezeket érzem annak ellenére hogy nem is ismerjük egymást.
Én nem tudom, igazából egy környezet változtatáson gondolkdok mostanában lehet neked is az kéne.
Bár őszintén szólva nem tudom meg e oldja a azokat a gondjaimat ami neked is van, de ezt még nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!