Van itt olyan más is aki 31 évesen egyedül van?
Figyelt kérdés
31 éves nő vagyok szüleimmel lakom és csak a szobámban vagyok általában plusz természetesen elmegyek dolgozni2018. ápr. 7. 09:41
1/13 anonim válasza:
28 évesen, hasonlóan. Azt hittem ennyi idősen már gyerekvállaláshoz leszem közel,de mára már abban sem vagyok biztos, hogy nem egyedül élem le az életem.
2/13 anonim válasza:
29 évesen én is, csak a szüleim sem élnek már. Az anyukám férjénél lakom albérletben. Minden este részegen őrjöng. De kevesebbet fizetek itt, máshova nem tudnék menni.
3/13 anonim válasza:
Miért pont 31 évesen? Én 47 évesen vagyok egyedül. De minden korosztályból vannak magányosak.
4/13 anonim válasza:
Még nem vagyok 30 de szépen lassan össze fog nekem is jönni :D a barátok is kezdenek lemorzsolódni :/
23F
5/13 anonim válasza:
F35 évesen egyedül-, hétvégenként a szülőknél vagyok, de majdnem hasonló életem van.
6/13 anonim válasza:
Remélem nem baj, ha nem egyedülállóként válaszolok, bár lassan lehet az leszek.
Testvérem 29 éves és egyedül van, otthon lakik.
Négy barátnőm/ismerősöm, 30, 32, 37, 35 évesek és egyedül vannak.
42 éves kolléganőm egyedül van.
Szerintem az ismerkedéshez hatalmas szerencse is kell, akármit mondanak.
7/13 anonim válasza:
Én meg már nem tudok hol ismerkedni, mert mindenkinek van valakije.🤔
29/f
8/13 anonim válasza:
Privát üzi gyűjtés indul.. 3.2..1..
9/13 anonim válasza:
Én is egyedül vagyok.
26 éves nő és apukámmal élek.
Dolgozni eljárok meg néha a barátnőimmel de amúgy csak otthon szoktam lenni.
10/13 anonim válasza:
Én 23 éves férfi vagyok és egyedül vagyok.
Eddig egész életemben egyedül voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!