Az emberek gonoszak? Én egyre jobban meggyőződöm róla, hogy a válasz igen.
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok, nagyon sok élethelyzetet éltem meg, sok felé vitt az utam eddig, meg mélyre is, sok embertípussal találkoztam. Voltam keményen megzuhanva... akkor kezdtem el mérlegelni az életem meg a körülöttem lévő történéseket és arra jutottam, hogy tényleg gonosz az emberek.2018. máj. 5. 02:50
11/13 anonim válasza:
Legnagyobb fájdalmat az tudja okozni, akiben a legjobban megbízol, és szeretsz.
12/13 he84 válasza:
Valóban sok gonosz ember létezik, de néhányan olyanok is vannak, akik tényleg nem gonoszak. Nem akarom fényezni magam, de én valóban nem vagyok gonosz, hanem inkább megértő, nagyon őszinte és szókimondó. Néha én is tapasztaltam gonosz, túl önző embereket. Sajnos ez van.
13/13 he84 válasza:
Meg olyat is tapasztaltam, hogy valaki eleinte nem mondott igazat valamiben, aztán amikor minden komoly ok nélkül már nem akart velem tovább barátkozni, akkor bevallotta, hogy miben nem mondott igazat. Én ezt gyávaságnak és gonoszságnak is tartom, meg egyben hitegetésnek is. Főleg hogy jól tudta az illető, hogy őszinte vagyok és hogy mindig elvárom az őszinteséget. Erre meg hitegetve, át lettem verve,... Ennek ellenére olykor próbálok emberekkel ismerkedni és bizakodni, mert tényleg nem mindenki gonosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!