Miért ilyen gonoszak az emberek tudom nem vagyok valami szépség de mondják le néznek hátam mögött kikacagnak annyira rosszul esik legszivesebben meghalnék?
Kedves Kérdező, ne annyira többiek véleményével törődj, mint a helyesírásoddal. Hm? A külső szépség oly relatív, te pedig -írásod alapján valószínűsítem- oly fiatal vagy. Ha nem emiatt, akkor más miatt aggódnál, ez életkori sajátosság.
Tudod, a vélemény olyan, mint a se ggluyk: mindenkinek van, de a másiké nem érdekli. Ha ügyesen csinálod -személyes autonómiára és identitásra gyúrsz a helyett, h a megfelelési kényszer miatt elöntenének a szuicid gondolatok- akkor e helyzetből megerősödve jöhetsz ki.
Az egyes hozzászólás olyannyira inadekvát, h nem is érdemes foglalkozni vele.
Tiszteld magad, és járj emelt fővel, még akkor is, ha ez másoknak nem tetszik. Úgy törhetsz borsot az orruk alá, ha "nem vagyok valami szépség"-ként te úgy jársz a földön mintha az volnál.
Ez nagyon fogja őket zavarni, ezért kifognak nevetni a hátad mögött, olyankor húzd ki magad még jobban, és nézz rájuk milyen undorító férgek akarnak téged a halálba küldeni, aztán ha látod őket, meg is sajnálod őket, mert tényleg rondák, olyan rondák, hogy mindig megakarod őket nevettetni, mert amikor nevetnek, még elfogadható az bűnronda pofázmányuk.
Mond nekik: szép vagyok, és modell leszek.
Ekkor még jobban kacagni fognak, de az jó az egészségüknek, és te sem hányod el magad, amíg vidámság vesz körül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!