Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Normális vagyok? Mit tegyek?

Normális vagyok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mostanában sokat sírok és véresre harapdálom magamat. Anyukám eddig nem dolgozott most talált munkát. Nagyon sokat kell bent lennie így csak este ön haza. Apukámnak soha nem is volt szabadideje alig beszélgetek vele. Költözünk is anyukám és apukám csak ezzel foglalkoznak, ha itthon vannak. Van két kistestvérem, de velük nem lehet beszélgetni. Ha nagyon ideges vagyok véresre harapom a jobb kezemet ez segít levezetni a feszültségemet. De nem hiszem, hogy normális dolog lenne. A második, hogy mostanában mindig csak sírok. Nem szoktam sírni. Egyébként nekem sincs sok szabadidőm: iskola, néptánc,kórus, klarinét.Régebben szeretem ezeket csinálni mos viszont már inkább meglógok ha lehet. Nem akarom abbahagyni egyiket se, mert elhamarkodott döntés lenne. Úgy érzem magamat mintha sarokba lennék szorítva...

2018. márc. 21. 23:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10-es.

Értem, tudom, hogy kell a pénz, de nekem az egy hirtelen változás, hogy nincsenek otthon a szüleim. Nekem most ezt hirtelen lehetetlen megszokni. Tudom, hogy lehetne rosszabb is, de nekem most a saját helyzetem a legrosszabb. (Én is aggódom,izgulok a költözés miatt amihez egyébként rengeteg pénz kell, mert a házat fel kell újtani. Ezért egyébként az túlzás, hogy mindent megkapok)

2018. márc. 22. 00:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

10. Te gyökér vagy. Attól, hogy neked örulni kellett a kajanak...

Legyen ez az alap?

Nem azert szulunk gyereket,hogy oruljon annak ami TERMESZETESnek kellene,h legyen.

2018. márc. 22. 18:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy nehéz. Sajnos ilyen világot élünk, hogy van család meg nincs is.

Az emberek az életük 70%-át átdolgozzák. Nincs idő semmire és senkire. Családok hullnak szét emiatt nagyon sokszor. Anyud és apud nagyon szerrtnek téged. Ebben biztos vagyok. Pont emiatt járhatsz foglalkozásokra, mert szetetnének neked megadni mindent. Üllj le egy nap anyuddal mikor otthon van, és mond el neki mi bánt. Mesélj neki arról, hogy szeretnél valamit csinálni, kérdezd meg minek örülne nagyon. Míg nincsennek otthon anyudék próbálj főzni nekik valami finomat. Persze először kötültekintő légy, és olvasgass recepteket valaminta biztonságra is figyelj.

Olyan sok dolgot lehet csinálni. Ne szomorkodj, és semmiképpen se okozz kárt magadban. Ha magányos vagy, vagy mérges tényleg hasznos ha futsz egy kicsit. Olvasshatsz is, annyi sok szép regény van.

Mindig vigyázz magadra, mert az élet tele van apró örömökkel. Ezeknek az örömöknek kell élni, és hinni abban, hogy másoknak is tudsz meglepetéseket és boldogságot okozni.

Legfőképp a szüleidnek a tesóidnak. Hiszen ők nem azért szeretnek mert érdektől függ az érzésük. Azért szeretnek mert Te vagy nekik a boldogság.

2018. márc. 25. 22:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!