Miért nem találom a közös hangot senkivel?
Próbálj meg nem rágörcsölni semmire. Ne azon gondolkozz, hogy milyen nem vagy, hanem legyél önmagad. Nagyon sok hozzád hasonló ember van, kicsit én is ilyen vagyok. Nekem is voltak szociális fóbiáim, de úgy voltam vele, hogy jobb ha elfogadom magam ilyennek, és akkor kevesebb gondom van. Ha igazán nyitott vagy, akkor sem lehet mindenkivel megtalálni a közös hangot, ez egyszerűen lehetetlen. Sokfélék az emberek, de mindenkinek megvan a magához illő párja. Nem is egy.
Szerintem a kulcs a boldogságodhoz és így ezáltal a sikeres társas kapcsolatokhoz az, ha mersz önmagad lenni, és mersz őszinte lenni másokkal. Először magaddal kell megbékélned, és ha jól érzed magad a bőrödben, mások is elkezdenek közeledni hozzád. Ez biztos!
Igazából valamilyen szinten mindenkivel meg lehet találni a kozos hangot, csak keresni kell. Ha beszélsz valakivel, figyeld a reakcióit, ha unja vagy tereli a szót, hát válts témát, hisz annyi mindenrol lehet beszélgetni, foleg egy idegennel, akivel minden téma új.
Evvel a témával nagyon sokan foglalkoznak, és ezt konkrétan tanulni lehet, hogyan férkozz kozelebb valakihez, de általában van egy hátsó szándék, például hittérítok vagy eladóugynokok akik megpróbálnak rádsózni valamit, de ezt használhatod szimpla barátságkotésre is.
ha szeretne valaki beszélgetni ,nekem nyugodtan írhat :D
nincs életem szóval szívessen beszélgetek itt másokkal.
Most amit leírnak az előttem lévők bocsánat hogy ezt mondom de... semmit nem ér mind hablon szöveg mint a sok önsegítő könyv stb..
Aki benne van ebben az nem fogja megérteni a kérdező problémáját.Egyes emberekben ez a viselkedés genetikailag van kódolva és valami "csodának" kell történnie hogy megváltozzon ez az állapot.
Ha valaki megtalálta ezt akkor írjon :D
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!