Mit tegyek? Valahogy senkivel sem találom a közös hangot.
Ó, ez ismerős helyzet.
Szerintem csinálj mindent úgy ahogy eddig, egy idő után csak belefutsz olyanokba akik majd megkedvelnek úgy, ahogy vagy. Esetleg legyél egy kicsit közvetlenebb, "rámenősebb", talán mások azt érzik rajtad hogy te inkább tartod a távolságot, és így nem erőltetik a barátkozást ők sem.
Ha szeretnéd miharabb megtalálni a személyt, akivel összeillesz, akkor ismerkedni kell minél többet
Amúgy én is abban a helyzetben vagyok, mint te. Biztos vannak dolgok, amikben lehet fejlődnöd jobb első benyomához. De a lényeg az, hogy add önmagad, és akkor ha valakivel kölcsönösen szimpik vagytok egymásnak, nem lehet baj néhány hiba elkövetéséből, a szimpátia megmarad, jól elszórakoztok majd stb. Utóbbi 1,5 évben én 1 ilyen személlyel találkoztam, ő most a barátnőm :)
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!