23 éves férfi vagyok! Miért van az, hogy sehol nem tudok ismerkedni, nem találom a helyem? Nem találok barátnőt sem?
"Nem kellesz az embereknek"... na ezt a dumát be ne vedd.
Az emberek manapság nagyon bizalmatlanok és nem tudom, hogy most csak párkapcsolatra gondolsz-e vagy barátokra is. De egyiket sem lehet erőltetni, sőt, ha erőlteti az ember, akkor nem fog sikerülni. Munkahelyen vagy iskolában próbálj barátkozni, legyél nyitott, barátságos, és legyen önbizalmad. Talán ez az egyik legfontosabb, hogy bízz magadba és ha nem sikerül elsőre valakivel megtalálni a közös hangot, le van sz@rva, az élet megy tovább, majd jön a következő.
Viszont egy barátnő manapság nehéz téma, mind a 2 félről rettentő magasak szerintem az elvárások a mai világban.
Egy jó ideje nekem sincs barátnőm, de viszont igyekszem élvezni az életet és egy kicsit sem szomorúnak lenni emiatt. Hazajövök melóból, azt csinálok, amit szeretnék, gitározok, edzek, sorozatokat nézek, barátaimmal sörözök, itthon elvégzem a teendőket, megvan a maga pozitív oldala is, hogy ha nincs az embernek párkapcsolata, mert független, ami egy másik fajta "ajándék" a mai világban, ha az ember jól tudja használni.
Ettől függetlenül nem szabad feladni sem, de lazán kell venni, egyszer majd eljön, amikor nem is számítasz rá, hiszen fiatal vagy még. Én közel 30 vagyok, de kicsit sem vagyok elkeseredve, hogy most nincs senkim. Majd eljön az ideje. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!