Már az interneten sem tudok ismerkedni, otthagynak az emberek, már az első pár mondat után, pedig csak a bemutatkozás. Miért? El vagyok keseredve.22/F
Hát hogy néz ki egy ilyen bemutatkozásod? Valamit rögtön elárulsz magadról, ami nem éppen pozitív.
Panaszkodsz? Negatív dolgokat írsz? Vagy éppen túl nyomulós vagy? Csak magadról beszélsz, esetleg csak kérdezel?
Valaminek kell itt lennie.
Jah, de ismerkedni és barátkozni az ellentétes neművel nevezhetjük csajozásnak is...:D
Én is próbáltam régebben, de aztán rájöttem interneten nem lehet.
De felőlem próbálkozhatsz. Én csak figyelmeztetlek hogy magad alatt vágod a fát.:)
Kedves Kérdező!
Hát nem vagy tényleg egy beszédes típus! :)
Mit tegyél? Ne hagyd magára a válaszolókat például. :)
Az emberekkel törődni kell ám!
Szerintem az a módszer, amivel a kérdező próbálkozhatott, élőben sem működik valószínüleg. Szótlanul nem lehet tartalmas beszélgetést összehozni.
Velem ismerkedtek már interneten úgy, hogy teljesen oké volt...arra is volt példa, ami kiábrándító volt, tehát az ilyesmi nem mindenkinek sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!