Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan tegyem? Mit csináljak?

Hogyan tegyem? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Üdv. Itt akarom hagyni a világot. Hogy miért, azt nem részletezném, maradjunk annyiban, hogy an az a pont ahonnan nincs lejebb.

Viszont úgy akarom csinálni, hogy a környezetem tudomást se szerezzen róla, hogy mi is történt velem. Nem kívánom nekik, hogy végig éljék ezt a procedúrát. A nevelőszüleim szeretnek meg nem is. A párom csak a saját kis világában ottbonos, az én bajaim mitsem számítanak. Neki egy fontos. Étel ital legyen, néha lehessek boxzsák, ha éppen a barátjai felhúzták a kocsmában.

Mint kiderült a boxzsák múltam miatt meddő vagyok, így a későbbikekben sem lehet majd egy bjztos támaszom. Keresni új kapcsolatot? Ugyan ki mondja meg, hohy mi lesz abban a kapcsolatban? Nem kívánok új kapcsolatot.

Szóval mindenképp végrehajtom a dolgit, de úgy, hogy senki se találjon meg, csak simán eltünök.

Valahová külföldre mennék el, ott elégetném az okmányaimat, hogy ne azonisíthassanak.

Elegem van egysherűen az életből.

Nem vagyok illetve nem érzem magam gyávának sem. Aki átment volna azon amin én, hasonlóan érezne mint én.

Szóval hogyan vessek véget a pokolnak?

2018. márc. 16. 21:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Gyerekek,év végére mindannyian hajléktalanok leszünk,azt még nyugodtan kivárhatjátok nem kell annyira sietni.Engem most ez foglalkoztat a legjobban öngyidepi hangulatban megszállottan csak erre tudok gondolni,de legalább már a rémálmaimon túl vagyok.Most éppen próbálom feldolgozni azt ami erre az országra vár a következő hónapokban...ugyanis ha valamelyik jóslatban lehet hinni az a "nyirkai"

[link]

...lehet,hogy hülyén hangzik,énsem vagyok nagy hívő,de 1946-tól tévedhetetlenül jósolta meg az ország jövőjét és azóta évente jönnek ki az újabb youtubos videók az eseményekről amik éppen valóra váltak...egyre többen és egyre magasabb szinteken foglalkoznak vele,ugyanis a jóslat 2018-ig tart,ahol a magyarok fele 5 millió ember!!! egy totális és véres polgárháborúban fog elpusztulni nemcsak a kormányváltásunk utáni migránsáradat vagy a nagytöbbség növekvő gyűlölete miatt,hanem mert a gyenge államhatalom és még gyengébb határvédelem rengeteg terroristát fog idevonzani abból is a nagyágyúkat.Itt fog kiéleződni egész eu szerte a migrációs válság és antiszemita eszme,itt lesz a legforróbb a talaj,ahonnan intézik az akcióikat a tagállamokban,ezért is támadják be az uniós államok az itteni tranzitzónákat majd...és ha minden igaz az egész országot szét fogják bombázni és ez nem vicc sajnos,bár lehet röhögni...

Egy éve figyelem azt a hülye politikát (pedig szívesebben csinálnék mást helyette),először csak kíváncsiságból,hogy igazoljam a "alaptalan félelmeim",később már növekvő aggodalommal ahogy követtem az egyre nagyobb káoszt és fejetlenséget,mostanra hisztériás rohamaim vannak időnként,mikor lelki szemeimmel magamat látom étlen szomjan beszorulva a romok alá....nembaj másnak is vannak gondjai,elhiszem....Múltkor rátaláltam egy több éves blogbejegyzésre ahol egy srác taglalta,hogy pár évre előre megálmodja a jövőt dátumokkal együtt és legutóbb rémült migránsokat látott beözönleni a parlamentbe amit nem értett...hát én igen...

Szóval ha ráérsz még egy kicsit kérdező nem is kell annyira messzire menned,első sorból nézheted végig a valódi poklot..

2018. márc. 17. 23:45
 12/13 anonim ***** válasza:
59%

:D

Hagyjuk már, ne csináljál már úgy, mintha neked lenne egyedül szar!

2018. márc. 18. 11:54
 13/13 anonim ***** válasza:

leírtad a negatívokat, most koncentálj a jóra: van 2 kezed, 2 lábad, szemed (látsz), van mit enned, van fedél a fejed felett, tudsz írni-olvasni, béke van hazánkban... ezekkel máris az emberiség felső egyharmadában jársz

szóval kapd össze magad: hagyd el a bokszolót és tanulj, dolgozz, segíts a nálad is szerencsétlenebbeken

menni fog :)

2018. ápr. 5. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!