Magányos vagyok. Az önértékelésem 0. Minimális az önbizalmam. Hogyan tegyem túl magam ezen?
"Van egy 16 éves barátom akivel egész jól megvagyunk, de a problémáimat nem igazán tudom vele megbeszélni vele."
Akkor nem találtad meg az igazit.Biztos ufóként gondolkdok,de én úgy gondolom hogy az ember szerelme az egyben a barátja,testvére,szüleje,istene és mindene amit csak eltud képzelni..
3-as vagyok még mindig.
Átgondoltam már többször is az elmúlt éveimet, és arra jutottam, hogy lehet bizonyos dolgokban én is változtathattam volna, de valahogy mindig egyszerűbbnek láttam ha hagyom magam és azt csinálnak velem amit akarnak. Középiskolában is csak kihasználni tudtak. A középiskolás éveimet én rendre végigsírtam, délutántól késő estig sokszor eláztattam a párnámat a könnyeimmel. Most így a 2017-es év utolsó napján is látom hogy sajnos valahogy létezni kell minden kib'szott nap és ebben semmi extra pláne nincs, 20 éve az életemben egyetlen halovány köpetnyi örom sincsen meg annyi boldogság se mint a köröm alatt a piszok. Nem hiányzok én senkinek se már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!