Hogyan lehetne jobb önértékelésem és nagyobb önbizalmam mert levan durván rombolva?
Tükörben nem látom magam valami helyesnek, de azt mondják helyes vagyok meg átlag felett. Bármilyen ötlet, tipp jó, de a jó szavak sokat segitenének. Mert eléggé levan rombolva az önbizalmam. igazából olyan általános iskola 7.-től közép iskoláig nagyon sok rossz szót kaptam mind az iskolában, aztán még otthon szülőktől is, türelmetlenek voltak velem a szülők, valamit nem értettem akkor ordibáltak velem, hogy én mekkora egy h.lye gyöker gyerek vagyok stb. mit nem ertek ezen meg azon.. ez marhára egyszerű feladat stb.. lerugom a fejedet a testedről stb-, ilyen meg olyan lassú vagyok mint a tetü, minden nap kb kaptam az osztást
na és én ezt nem tudtam felnőtt koromig sem igazán feldolgozni és iszom ennek a levét. Apám nagyon agressziv egy állat, aki bármikor robbanhat, csomó embert megbánt lelkileg, a családban is, fejjel megy a falnak sokszor egy igazi Kos csillagjegyű ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!