Nézd ne lepődj meg. A GYK-sok többsége már "kiégett" a sok hasonló kérdéstől...
Szerintem hasznos tanács, hogy olvass hasonló kérdéseket illetve rá adott válaszokat. Nem vagy egyedül. Rengeteg ember szenved attól, hogy nem tudja kezelni a vele történteket és csak egyetlen kiutat lát megoldásnak.De ez nem megoldás. Én nem vagyok vallásos, de a karmában valamilyen szinten hiszek. Amilyen "szerencsés" vagyok ha öngyilkos lennék újjászületnék egy még szarabb életbe. Gondolj erre te is. Inkább ezt próbáld meg túlélni és boldogulni benne.
Ha nem érzed úgy, hogy az itteni embereknek elmondhatod mi a baj, próbáld meg felhívni az ingyenesen tárcsázható lelki segélyes vonalakat. Ha beírod a googleba találsz többet is.
Illetve azt, hogy mért ne legyél öngyilkos, nem mondhatja meg neked más. Főleg nem egy tök vadidegen aki nem is ismer.
Biztos van az életedbe valami amit szeretsz. Hobbi akármi. Meríts erőt belőlük. A halál sosem megoldás semmire.
Oké, én csak egyetlen egy ártalmatlan kérdést tennék fel.
Ha a kérdező valóban depressziós, valóban öngyilkos akar lenni, és valóban érdekli, hogy miért ne legyen az, akkor miért nem levelezik privátba az itteni néhány (egyébként nagyon normális) válaszadóval, ahelyett hogy itt folytatná tovább, hogy mekkora szerencsétlen a többiek meg mekkora bunkók.
Azok akik csak oltogatják a lányt.. Eleve mi a francnak írnak ehhez a kérdéshez?!
Ha nem érdekel titeket akkor hagyjátok figyelmen kívül. De komolyan.. Ennyi idióta embert. Nem kell rögtön neki esni és bántani. Szánalmasak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!