Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért érdemlek csak boldogtala...

Miért érdemlek csak boldogtalanságot?

Figyelt kérdés
Utálom az életemet! Annyi rossz dolog történik velem és olyan kevés öröm ér. Nem érzem magam intelligensnek, nem annyira mint szeretném. Utálom, hogy nem vagyok képes annyira amenyire szeretném hogy képes legyek. Pedig igyekszem, igazán, és akarom is maximálisan! Meleg vagyok, ami miatt szintén frusztrált és negatív gondolatok és érzések fognak el, mert soha senki nem fog szeretni. Még csak el sem mertem mondani ezt soha senkinek. Annyira vágyom a szeretetre, hogy ne csak szeressek de szeretve is legyek! Kimondhatatlanul értelmetlen az életem! Csak azt nem értem, hogy minek születik meg egy ilyen ember mint én, aki ennyire boldogtalanságra és a szeretet nélküli életre rendeltetett...
2018. febr. 28. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Na, jól kipanaszkodtad magad, egészségedre. Mosd meg az arcod, és csináld tovább a dolgodat, másnak sem könnyű az élete.
2018. febr. 28. 16:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Én szeretlek és sokan mások :)
2018. febr. 28. 16:20
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Kedves Mártír, a boldogság nem érdem kérdése, nem “jár”. Nem megyek bele olyan mélységekig, hogy nem kívülről jön, hanem benned van... de a lényeg, hogy ne sajnáld magad ennyire.

A másik része pedig, hogy a dolgok nem “megtörténnek” hanem a nagyja aszerint alakul, hogyan élted le az életedet. Például ha tanultál, akkor nem szar melód van. Ha sokat olvasol, és közepesen sűrűn ráveszed magad a kimozdulásra, akkor van miről és van kivel beszélgetned, tehát nem leszel magányos. A sorsot vádolni nyilván könnyebb, mint beismerni, hogy “hibáztam, változtatnom kell” csak előbbinek semmi pozitív hatása nem lesz a jövődre.

2018. febr. 28. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Az élet sajnos nem egyszerű.

Én is meleg vagyok és úgy érzem, hogy soha nem lesz senkim. Ennek ellenére megpróbálok küzdeni ellene, folyamatosan azon vagyok, hogy megtaláljam az utat, hogy pl. jobban nézzek ki, próbálok új hobbikat keresni, stb.

Sok meleg van a világon. Így sem lehetetlen párt találni. Csak baromi nehéz. Viszont egy normálisan működő, boldog hetero párkapcsolatot sem egyszerűbb találni. Az, hogy meleg vagy, nem hátrány egyáltalán. :)

Akkor is, ha azt hiszed, hogy még most nem vagy boldog, próbáld ezt az időt hasznosan eltölteni és felkészülni arra, hogy majd egyszer boldog leszel.

Ha pedig az segítene, hogy valakinek elmondd, hogy meleg vagy - hát tedd meg! Biztos van olyan ember, akiben viszonylag megbízol. Ha azt érzed, hogy ő megért, akkor valld be. Sokaknak túl kell ezen esni.

2018. febr. 28. 17:31
 5/6 anonim ***** válasza:
63%
Fog majd valaki szeretni, ebben biztos vagyok, csak ne add fel. Fontos, hogy próbálj meg nyitott lenni mások felé és azt lássák rajtad, hogy elégedett vagy magaddal és boldog. Sajnos én ennek mindig az ellenkezőjét mutatom és valószínűleg ezért nem kedvel senki, nem barátkoznak velem...
2018. febr. 28. 18:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon szomorú, hogy ezt gondolod magadról. :( Szerintem először magaddal kell jóban lenned. Soha nem foglalkozz mással, vállald fel önmagadat és ha ezt más nem értékeli akkor nem is érdemel meg. Mindenkinek vannak ilyen időszakai, de ezt is ki kell bírni ahhoz, hogy jobb és jobb legyél. Remélem, hogy egy kis idő múlva minden megoldódik. Sok sikert hozzá. :)
2018. márc. 3. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!