Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem érdemlek ilyen fiút, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érdemlek ilyen fiút, mert nekem nincs annyi mindenem mint neki?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok. még nincs jogsim, kocsim. Tanulok és mellette diákmelót végzek. Alakulóban vagyok egy velem egyidős fiúval akinek ezek mind megvannak és jól fizető munkahelye is van. Megkaptam azt, hogy én nem érdemlek ilyen fiút, mert ő jobb módú mint én és nem vagyunk egy szinten. Tényleg ekkora baj ez?
2018. jan. 15. 23:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%
Lány vagy tehát ez rád nem vonatkozik. Tapasztalatom alapján egyedül a férfinak "kell" minimum annyit nyújtania (de inkább többet).
2018. jan. 15. 23:41
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

Kitől?

A férjem a fizetésem minimum ötszörösét fogja keresni a jövő hónaptól, most akkor váljunk el?

Igazából nagy különbségek esetén nem is az anyagiak, hanem a neveltetés és a szemlélet az, ami miatt végül nem működik.

2018. jan. 15. 23:45
 3/12 anonim ***** válasza:
37%
Aha,20 évesen jol fizető munkahely.. kitalálom: elnök vezérigazgató a samsungnál koreában..
2018. jan. 15. 23:46
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Lehet 20 évesen jó munkahelye. Jó családbe kell születni hozzá, semmi több...:D
2018. jan. 15. 23:58
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Felsőfokú végzettség nélkül születhetsz akárhova, nem kapsz jól fizető állást (mondjuk kinek mi a jól fizető), márpedig ez itt nem Amerika ahol 16 évesen elvégzed a gimit és 20 évesen az egyetemet.. magyarországon sokan vannak akik 20 vagy afölött kezdik egyáltalán el..
2018. jan. 16. 00:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt ő közölte veled?

#5: A városomban 2 nagyobb céget is tudok, ahol az apuka betette a gyerekét 20-22 évesen valami pozícióba, hogy kitanulja a dolgokat. Természetesen a fizetés 200.000 feletti volt nettóban, mindenféle végzettség nélkül.

2018. jan. 16. 01:50
 7/12 Fish1 ***** válasza:
Nem gondolnám, hogy ezen múlna, kivéve ha ő mondta ezt neked, mert ebben az esetben gáz.
2018. jan. 16. 02:08
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Csak személyiség számít.
2018. jan. 16. 05:47
 9/12 anonim ***** válasza:

#5: ismeretségi körömben az egyik 21 éves srác megörökölte az apja cégét. Most ő vezeti, ő intézi a papírügyeket, szerez befektetőket, egész nap úton van. Ahogy befejezte a gimit, egyetemre sem ment, mivel az apjának szüksége volt a fiú segítségére. Szóval ilyesmi nem csak a filmekben létezik.

Kérdező: Őszintén, ha valaki ilyet mondana nekem, nem igazán érdekelne. Mert miért érdekeljen, ha egyébként jól kijövünk egymással, megtaláltuk a közös hangot. Akik ilyet mondanak, azok csak irigyek. Egyébként ismerek olyan házaspárt, ahol a feleség orvos, így elég nagy fizetést visz haza minden hónapban, míg a férje csak egy egyszerű munkás, aki egész nap úton van. Most várják a második gyereküket. A pénz és a jólét nem meghatározó. És, ahogy olvastam, te sem várod a sült galambot, hanem tanulsz, mellette dolgozol. Szóval hajrá!

2018. jan. 16. 08:05
 10/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem érdemelsz, de a szerelmet kiérdemelni?

Mert szerintem rohadtul nem...

Tehát ha nem érddmled meg őt, akkor is összejöhettek, szerintem, és boldogok lehettek akár.

2018. jan. 16. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!