Én ha nem is magányos, inkább depresszív hangulatban úszkáló kém, aki kutatja a szürke thread-eket, hátha megcsillan a szeme, és elöntik a szivárvány színei!
Amúgy meg leépíti magát napról-napra.
Sry, most muszáj volt kisírnom magam.
Valóban magányos? Alig van. Inkább a társas magány a jellemző, azaz van kihez szólni, vannak barátok, de mellette magányosnak érzik magukat. Én tényleg magányos vagyok, a szüleimen kívül nincs senkihez sem szólnom.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__9..
Minek szülnek a nők ebbe a mocsok világba??? Kérdeznek meg anyudat téged aki ezt olvasod hogy minek hoztak a világra. Ő nem fogja tudni a választ, de én tudom helyette! Anyád válasza :mert ez a szokás, meg a társadalom elvárja, meg legyen aki ápolgat öregkoromra meg a sok bla-bla. Az én válaszom : hát szenvedni😉!
Én egy értelmes férfinek gondolom magam és ha a világ legvonzóbb nője lehetne az enyém, plusz letennének elèm egy zsák húszezrest, akkor sem csinálnék gyereket ebbe a pusztulat világba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!