Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Annyira magányos és kedvtelen...

Annyira magányos és kedvtelen vagyok napok óta. Mivel enyhíthetnék rajta?

Figyelt kérdés
Nektek mi szokott segíteni? :/ 19 L
2018. febr. 7. 19:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Például egy jó beszélgetés :)
2018. febr. 7. 19:51
 2/12 anonim ***** válasza:
43%
Hát igen egy jó nagy beszélgetés
2018. febr. 7. 19:54
 3/12 A kérdező kommentje:
Jót beszélgetni...? Olyan létezik?
2018. febr. 7. 20:07
 4/12 anonim ***** válasza:
Már miért ne létezne?? :/ (1. voltam)
2018. febr. 7. 20:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Már napok óta? Jesszus! Azt hittem, csak néhány perce. Itt komoly gubancok vannak! Ne csinálj semmi őrültséget! :)
2018. febr. 7. 20:15
 6/12 A kérdező kommentje:
Valószínű, hogy csak én nem tapasztaltam :)
2018. febr. 7. 20:16
 7/12 Firedoom ***** válasza:
Jot beszelgetni? Beszelgetni azt barmikor lehet, barkivel! Persze ha akarkivel szoba allsz akkor az atlag minoseg erosen megzuhan, de hal isten ossze lehet futni olyan emberekkel is akik jo beszelgeto tarsaid lesznek es ok megerik a folytonos csalodasokat. Ha mindket fel szeretne akkor meg csak egyetlen dologra lesz meg szukseg: egy urugyre es mehet a menet ;)
2018. febr. 7. 21:04
 8/12 anonim ***** válasza:

3: Létezik, hát!

Nehezen hiszem, hogy nincsenek barátaid akikkel egy jóízűt tudnál beszélgetni! :)

Nekem volt régen egy olyan barátom aki átjött este nyáron, kiültünk a játszótérre és hajnalig f0stuk a szót egy kis bor (annyira a piát nem bírom) kíséretében! Mind a ketten lelkisek vagyunk xD Az élet úgy hozta sajna, hogy eltávolodtunk egymástól. Az a gáz, hogy legtöbb barátom, ismerősöm rohan a saját élete után és ilyen kis szeletekben kapható meg a barátságuk (amivel semmi gondom nincs, csak hát így jártam) Persze némelyikük irigykedik is, hogy "desokidődvanszinglikéntújra". Én meg velük cserélnék kicsit, ez mindég így lesz (természetes, normális reakcíó), mindenki a másiktól "irigyel" kicsikét! :)

De amúgy bármivel! Kreativitás kérdése :)

Nincs semmilyen hobbid? analóg vagy digitális?

2018. febr. 7. 21:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Na lemaradt ami akartam még -.-

Amiket szoktam? (példának), bár ezzel nem biztos, hogy kompatibilis leszel XD

Dolgozom 24-es munkarendben, szóval ezzel ki is van "pipálva" az időm nagy része. Azon kívül:

-Mozi

-Online játék (nem WOW! nem kell annyit függeni rajta, sőt gyakorlatilag ha nem játszol vele, az sem baj)

-Van pár sorozat amit szoktam nézni

-Edzőterem + elmegyek még plusz powerwalk (jól hangzik mi? :D)

-Beszélek online néha barátokkal

-Macskuszommal foglalkozok ha NEM alszik (sokat deglik :D)

-Húgom kislányával játszás/bandázás ha itt van

-Gyakori xD

-Néha bepattanok kocsiba és olyan ürüggyel megyek helyekre, hogy ott "finom a kaja" meg ilyenek XD (Amúgy szeretek jönni-menni, vezetés is kikapcsol)

kb. :)

2018. febr. 7. 21:36
 10/12 anonim ***** válasza:

Captain same problem here!

23f

2018. febr. 7. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!