Meg akarok dögleni. Olyan üres vagyok és olyan szinten gyötör folyamatosan valami pánikroham szerűség hogy nem bírom, nem bírom. Mit csináljak ha nem merek megdögleni?
Figyelt kérdés
Kinyírnám én magam a pic sá ba csak van egy minimális hitem még és félnék a mindenható színe elé kerülni.... ez az egyetlen ok ami miatt nem ugrok vnatalá vagy valami.
Nem bírom már ami velem van. Komolyan nem :(
Azt várom mikor döglök meg, mert ilyesmit érzek folyamatosan meg olyan ürességet amit nem bírom :'(
Örülnék is a ku rv a halálnak, csak nem így, hogy semmibe nem volt részem évek óta már.
Végre lett munkám, megyek éjszakára de nem bírom. Nem azért mert büdös a munka.. hanem már semmi se érdekel. Semmi.
Game over. Folyamatos pánikrohamaim vagy mik vannak meg ráng a kezem. Az a legszarabb, hogy a melóhelyn is szarnak az emberre, sőt.. észre se veszik, hogy kész vagyok.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__9..
2018. jan. 18. 17:38
11/13 anonim válasza:
Figyelj. Hasonlóképpen vagyok én is. Az élet egy lejtő, sokszor van mélyponton. Hazudunk magunknak, megjátszuk az életet, de idővel csak helyre jön. Kitartást neked is.
12/13 anonim válasza:
Azóta jobban vagyok én is (9-es voltam). Ki kellett lépnem egy bizonyos mérgező ember mérgező hatása alól.
13/13 anonim válasza:
Mi történt azóta veled kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!