Két hete folyamatosan szédülök. Többszöri pánikrohamom volt, ami visszatérő. Az egyik után vettem észre, hogy azóta is szédülök. A doki nem akar elküldeni ct-re, mondván, hogy ez idegi alapon van és a pánikroham után van ilyen folyamatos szédülés?
egyik ismerősömnek a pszichiátere gyógyszert írt fel rá , de neki ez nem javított az állapotán, így azt írnám le amitől nekem viszont elmúlt vagyis inkább kordában tartható...
CITROMFŰ TEA !!!!
Nem okoz függőséget és nincsen mellékhatása!
Ha kicsit rossz a közérzet, jöhet egy citromfűtea citrommal, cukorral ízesítve... szívdobogás esetén egy Q10 és egy galagonya tabletta (utóbbiból tea is lehet) és máris jobb a közérzet...:)
Olvastam azonban, hogy a citromfűtea esetenként szédülést okozhat, aminek némiképp ellentmond az ide linkelt oldal a citromfű teáról. amin pedig épp szédülésre is javasolják.
Ezért én azt mondanám, a puding próbája az evés, vagyis a kipróbálás. Nagy bajt nem okozhat. Mindenesetre ha a szédülés nem múlik ki kéne vizsgáltatni, mitől... (alacsony vérnyomás, hormonok, fülészeti probléma, meszesedés, vérszegénység...?... sajnos egy csomó probléma okozhatja) vagy mindig csak pánikroham után jön elő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!