Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem tartom magam visszahúzódó...

Nem tartom magam visszahúzódó embernek de egyetlen szilveszteri buliba se hívtak. Más is van ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Azok sem hívtak akiket eddig jó barátoknak hittem. Mindenki másnak kamuzok, hogy persze vidékre elhívtak és ott bulizok ismerősökkel. Közben semmi.
2017. dec. 31. 22:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem se hívott senki. A két barátnőm akikkel elvileg a legszorosabb a kapcsolatom, már novemberben megbeszélték hogy kétszemélyes programot csinálnak. Egy másik barátnőm a barátjával van, egy negyedik meg Ukrajnában :D Nem mondom hogy nem esik rosszul hogy meg se kérdezték, hogy én hogy fogom tölteni a szilvesztert vagy valami, de legalább tudom hogy mihez tartsam magam.
2017. dec. 31. 23:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én 21 évesen is ebben a helyzetben vagyok. Itthon ülök a szüleimmel, még jó, hogy ők sem mentek sehova. Egy házibuliba hívott el egy jó barátom, de ő 250 km-re van, és nem érte volna meg elmenni odáig, meg vissza, mert ott is csak a házban ültünk volna, és beszélgettünk volna. Évek óta ez van amúgy, és egyre jobban élvezem, az a durva. Tavaly még idegesítettem magam ezen, de mostmár nem is bántott, egész jól éreztem magam, nem hiányzott a kómára ivás, csak itthon megbontottunk egy finom pezsgőt, és az is nagyon jó volt.
2018. jan. 1. 09:21
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem jelent. Egyik évben engem sem hívtak, de csak mert az összes ismerősöm ment valahova, és senki nem rendezett semmit. Idén több helyre is hívtak.

Vagy, a jó barátaid rendeztek party-t és nem hívtak meg?

2018. jan. 2. 09:31
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Más: Ha viszont mindenkinek kamuzol, hogy vidéken bulizol, miért hiszed hogy bárki is elhív. :D
2018. jan. 2. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!