Senkit se érdeklek, mit tegyek?
Sosem volt sok barátom, de 1-1 azért akadt, viszont már hosszú évek óta senki.
Úgy érzem, nem tudok senkivel kapcsolatot létesíteni, sokszor kerestem fel az embereket, próbálkoztam próbálkozom, de nem jön össze.
Gyerekként évekig bántottak, kiközösítettek, ennek köze lehet ahhoz, hogy nehezen bízom meg bárkiben, úgy érzem, mindenki hülyének néz, mindenki utál, pajzsmirigy beteg is lettem már általánosban.
Ismerem a hibáimat, maximalista vagyok és nem tudok megbízni semmiben, amit nem saját kezűleg végzek el.
Az utóbbi idők tapasztalatai és csalódásai alapján úgy hiszem, kívülről határozottnak tűnhetek, sőt, lenézőnek (ezt a szót használták rám, teljesen ledöbbebtem, mert gyakran két szót nem tudok összetenni, úgy izgulok), holott baromira nem vagyok az.
Van egy másfél éves gyerekem, a férjemmel egy ideje nem túl jó a viszonyunk (nem tűri jól, hogy nekem semmi se tökéletes én meg nem tűröm jól, hogy meg sem szólalhatok, már megsértődik), szüleim messze laknak, így ritkán látom őket, tesómék sem keresnek, anyósomék kibeszélnek, nem keresnek (csak az unoka érdekelné), sógornőm berágott, ebben a városban mióta itt lakom pár éve, nulla kapcsolatot sikerült kialakítanom.
Mindenkit én keresek, engem senki.
Úgy döntöttem, változtatok, mégpedig nem fogok senkit keresni.
Visszaolvasva nagyon szar alak lehetek :(
Túltettem magam azon, hogy egész napi társasagom (férjem későn jár haza) egy még nem beszélő gyerek. Lazulni nem tudok, elmenni gyerek nélkül sehová sem tudok.
Mit tudnék tenni, amivel barátok és társasági élet nélkül kicsit életet lehelhetnék magamba.
Egyáltalán nem vagy szar alak, egyet értek veled sokmindenben. Mellesleg elég sok hasonlóságot véltem felfedezni köztünk.
Most így este fáradtan nincs sok energiám választ fogalmazni, viszont kitartást szeretnék kívánni a továbbiakban!
Tényleg az a legjobb dolog amit tehetsz hogy változtatsz az életviteleden. A legfontosabb dolog, ülj le és írd össze miért vagy hálás az életben (egészségtől kezdve a családodig minden ami eszedbe jut). Aztán írd le hogy mit akarsz elérni, és mi fog kelleni hozzá. Egyrészt a pozitív hozzáállás és nyitottság, ne félj új embereket megismerni. Másrészt nagyon fontos hogy beszélgess a férjeddel, a kicsinek se fog jót tenni ha feszültségekkel teli környezetben nő fel. Mondd meg neki hogy meg szeretnél változni és szükséged van a segítségére.:)
Tudom hogy nehéz, sok embernek lehetetlen megváltoztatni a személyiségét, de csak akaraterő kérdése.
Ha nem tudod mi tévő legyél akkor a legjobb tanács hogy látogass el egy pszichológushoz, csodákat tudnak tenni, és nem csinál semmit csak beszélget veled, de sok mindenre rá tud világítani, tényleg segíteni tud.:)
Egyébként nincs semmi komoly baj veled, de a maximalizmussal tényleg csak ártasz magadnak, próbálj meg kicsit változtatni ezen és tényleg egyszerűbb lesz az élet. Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!