Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nekem sosem lesz senkim már?

Nekem sosem lesz senkim már?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok ,most nem dolgozom èppen és ezalatt az idő alatt volt időm àtdgondolni az èletem.Eddig csak egy gyenge (bàr szàmomra nem) kapcsolatom volt.Azòta nem volt senkim.Baràtaim nemigen,inkàbb csak "haverjaim" vannak.Sokat időt töltök a neten.Nemjàrok nagyon sehovà.Elèggè csendes ès szomorùbb (nem depressziòs) alkat vagyok,de tudok vidàm is lenni(bàr van mikor csak eljàtszom).A helyzettől függ.Nèha aztsem tudom,hogy ki vagyok ès mihez kezdjek az èletemmel.Nagyon szeretnèk èrtèkes kapcsolatokat kialakìtani.Baràtokat szerezni ,baràtnőt szerezni,de a környezetem meg sajàt magam a gàtlàsaim.Olyan mintha az egèsz èletem csak abból àllna ,hogy csak ùgy vagyok.Nagyon magànyos vagyok....fèlek,hogy ilyen lesz az egèsz èletem.Arra gondoltam,hogy talàn innen messze kellene mennem dolgozni...nemtudom.

2017. dec. 26. 18:30
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és fiù vagyok.
2017. dec. 26. 18:32
 2/5 Zoli780806 ***** válasza:
53%
Mozdulj ki, találj valami közösséget, hasonló érdeklődésű embereket, menjetek kirándulni bánom is én csak állj fel a fotelból.
2017. dec. 26. 18:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja és fèlreèrtès ne essèk.Nemvagyok egy lusta egèsznap a neten lèvő elhízott emberke xd
2017. dec. 26. 18:34
 4/5 A kérdező kommentje:
A neten tudok hasonlo erdekludesu emberekkel beszelni de igy a valo eletben nagyon nemtalalok olyant.Falun lakom es itt az emberek mar azert furanak latnak mert pl animezel vagy extremebb zenet hallgatsz xd
2017. dec. 26. 18:36
 5/5 anonim ***** válasza:
10%

A 20 éveddel együtt kiröhöglek:DDDD

Fatom, komolyan vicc, amit előadtok gyerekek...emeld fel a farodat bateg s egy halom rendezvény közül választhatsz, amelyen személyiséged is megnyílhat s még ismerkedhetsz is.

Próbáld élvezni az életet, amíg teheted...mit vesztesz, ha nem tetszel valakinek...semmit, nyersz egy újabb lehetőséget, hogy megismerj más valakit...érted batki...hmmm.

2017. dec. 26. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!