Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Önértékelési gondok kihathatna...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önértékelési gondok kihathatnak arra, hogy sosem volt senkim?

Figyelt kérdés

Főleg a külső tulajdonságaimmal vannak problémáim. Tipikusan az vagyok akire rá sem néznek a pasik.

17/L

2017. dec. 6. 10:47
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
biztos, hogy nem fogom magam átplasztikáztatni, csak hogy megfeleljek ennek az eléggé elrontott társadalomnak, senki kedvéért sem.
2017. dec. 6. 11:00
 2/16 anonim válasza:
100%

Szia!

Nos két dolog:

1. A szépet nem lehet definiálni, mert mindenkinek más a szép. Van olyan pasi akinek a szuper vékony csaj jön be, van akinek meg pont nagyobb darab csajok. A média próbál ránk erőltetni egy ideális képet, de az ember ennél bonyolultabb. Ha az össze pasinak ugyanaz jönne be, akkor egy autómárka és egy sörmárka létezne csak :) :)

2. Nem azért nem jössz be a pasiknak amilyen vagy, hanem ahogy látod magad. A belső kiül a külsőre és ha te nem tudod elfogadni magad akkor mások sem fognak tudni. Vagyis rakd helyre a dolgokat magadban és meg fognak változni a dolgok. De amíg azt várok a pasiktól, hogy rád se nézzenek. Addig nem is fognak.

Röviden ennyi, hosszabban itt olvashatsz erről:

Hogyan légy magabiztos: 15 módszer, hogy felismerd értékes vagy

2017. dec. 6. 11:17
 3/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2017. dec. 6. 11:21
 4/16 anonim ***** válasza:
Az ilyet olyan furcsa olvasni...hisz még csak 17 éves vagy előtted az élet, attól mert nem volt még fiúd nem vagy kevesebb...én is ezt gondoltam ennyi idősen mint te, nekem sem volt senkim, míg a barátnőm hetente 2 hetente váltogatott a fiúit..visszagondolva sokkal jobb volt, hogy rám sem néznek mint az hogy 'kézről-kézre' adjanak...19 évesen ismerkedtem meg a párommal akinek úgy tetszettem/tetszem ahogy vagyok/pedig én is csúnyának gondoltam magam/ még ő tepert utánam..ennek már 8 éve...szerintem semmivel nem vagy elkésve...amit tanácsolni tudok, vhogy próbálj önbizalmat szerezni...ne a rossz tulajdonságaidra gondolj vagy hogy ez sem tetszik magamon vagy az sem, hanem próbálj meg a jó és előnyös tulajdonságaidra koncentrálni/bárki bármit is mondd, mindenkiben van vmi szép/ most persze fontosabb a külsőség még ebben a korban, de később a belső értékek átveszik a 'főszerepet'...plusz ha vkinek rossz a kisugárzása vagy hogy bizonytalan stb az nem jó...
2017. dec. 6. 11:29
 5/16 anonim ***** válasza:
6%
Biztos lett volna már palid, de őt is a külső miatt utasítottad el.
2017. dec. 6. 11:32
 6/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, kérlek ismeretlenül ne alkoss véleményt. Vannak igényeim mint minden embernek, de nem a külső a legfontosabb. Lehetett volna de nem a külsővel volt a baj, szerintem azért egy alap intelligencia kell. D
2017. dec. 6. 11:35
 7/16 A kérdező kommentje:
*De tényleg nem a külső a legfontosabb. És azért, hogy legyen valakim, azért nem adom lejjebb az igényeim.
2017. dec. 6. 11:36
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
108 kilósan is volt több udvarlóm és stabil hosszú kapcsolatom, sminkben és smink nélkül, kócosan és macinaciban akár. Sosem érdekelt különösebben, hogy a mi a szépségideál, egyszerűen arra fókuszáltam, hogy én miben/hogyan érzem jól magam. Ez a viselkedésemen is meglátszott, önbizalmam is volt, így nem egy szomorkodó rosszkedvű negatív valakit láttak bennem, hanem egy magabiztos önálló nőt. Ne mások szemén át tekints önmagadra, ne másokhoz hasonlítsd a saját önképedet, hanem a múltbéli önmagadhoz képest elért sikereket helyezd előtérbe.
2017. dec. 6. 11:36
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítő kommenteket. Próbálkozom :D
2017. dec. 6. 11:39
 10/16 anonim ***** válasza:
Figyelj! Legalább tucatnyi lányra írtam rá itt a gyakorin, akik hasonló kérdéseket tettek fel, mint te. És miután mutattak képet magukról, mindről kiderült, hogy igazából nem is a külsejükkel van a baj, hanem a személyiségükkel.
2017. dec. 6. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!