Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek miért van önértékelési problémátok?
Magamnak csak nem hazudhatok, ha ott áll előttem az igazság a tükörben. Amikért van ilyen problémám: duci vagyok, alacsony vagyok, jobban lógnak a melleim az átlagnál, striás egy kicsit a combom belső fele, kicsit szőrös a hasam...stb folytassam?
Annyi, hogy nem panaszkodok ilyenekről másoknak, mert nem kell a vélemény, hogy "jaj nem is". Így látom, ez van.
Nekem nincs :D
Nem kérek privát üzenetet, mielőtt bárkinek megfordulna a kis fejében :D
A sok negatív kritika amit kaptam, be szól a sok, csesztetés, kikösítés meg ilyenek miatt...
14L
Nézz meg cirka három női fehérnemű/smink / akármi reklámot, amiket nőkkel ábrázolnak.
Én is lány vagyok, tudatosan ezeket a reklámokat kívül hagyom, de van egy pont amikor nem megy...
Az egész fogyasztói társadalom ebből kell ,hogy álljon , hogy ha nem a legjobb ruhában van a csaj ( ergó te ) érezd magad szarul , ha nem vagy olyan vékony mint a secretes modell csaj ( érezd magad szarul ), ha nem tudsz lefogyni ( érezd magad szarul )
És én speciel nem gurulok , ezen témákat figyelmen kívül hagyom ( nem ugrok a reklámra, ami ömlik mindenkire) De tény és való ,hogy bevonzza azokat a nőket, akik sajnos nincsenek tisztában magukkal ( befolyásolhatóak ), ezen nők megveszik az év termékét, ezen nők fogyóznak és ezen nők csak az aktuális trendnek megfelelő körömlakkot használják...
De közben meg nincs énkép ....
Trendet követnek és elvész a lélek , az én maga... a személyiség.
EGy lány, aki nem tartja magát szépnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!