Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önértékelési gondok kihathatnak arra, hogy sosem volt senkim?
Főleg a külső tulajdonságaimmal vannak problémáim. Tipikusan az vagyok akire rá sem néznek a pasik.
17/L
A szépség nagyon szubjektív. Mindenkinek más tetszik. Ugyanígy a belsővel kapcsolatban is. A rossz önértékelés kihat a kisugárzásra. A kisugárzás egy nagyon összetett dolog. Lényegében a belső és külső összekapcsolódásának láthatatlan megnyilvánulása. Mert neked vannak belső adottságaid, amiket a külsőddel fejezel ki (akár stílus, öltözködés terén, azzal, ahogy viselkedsz, sokat mosolyogsz, aktív vagy stb.). Az egészséges önértékelés során egyformán tisztában vagy erényeiddel és hibáiddal. A kisugárzásra hat az, hogy ezeket a már tudatosított erényeket, hibákat hogyan használod. Ha csak a hibáidat látod, hogy csúnya vagy, akkor reflexszerűen úgy helyezkedsz a testeddel,hogy sugárzod ne közelítsetek, nem érdemlem meg.
Rá kell jönnöd, hogy te is ugyanolyan értékes és egyedi vagy mint a többiek. Semmivel sem vagy rosszabb. Nem hiszem, hogy senki sem nézne rád.
Én már vonzódtam telt, vékony, barna,szőke, szeplős, archibás lányhoz is. Valahogy nem ezek voltak mérvadók. Minden mozdulata, mosolya,cselekedete gyönyörűvé tette. Mert csodálatosan kedves, tisztelettudó, intelligens volt.
Én sem vagyok szépfiú, vékony vagyok, néha pattanásaim is vannak, de nem félek önmagam lenni,s előfordult, hogy lányok kezdeményeztek, megkerestek stb.
Szia! Én sem vagyok megelégedve a külsőmmel, a lányok menekültek előlem, zavart hogy így nézek ki. Aztán úgy döntöttem lesz@rom mit gondolnak hogy nézek ki, elkezdtem mindenben keresni a pozitív dolgokat. A váltás után kb egy évvel próbálkozott az első lány ( de én bal f@ß voltam és nem esett le) aztán még azóta 7 lány is úgy hogy semmit nem változtattam a külsőmön. Legyél pozitív lásd meg a szépet mindenben de legfőképp magadban. Hallgass zenét pl. Linkin Parkot, Eminemet, vagy bármit amit szeretnél. Az élet ilyen legyél kemény! Nálunk azt szokták mondani hogy:"Ha sz*pat az élet akkor fogazz:)))" Pozitív legyél és minden okés;)
Remélem tudtam segíteni.
" Tipikusan az vagyok akire rá sem néznek a pasik. "
Ez a baj. A túlzott negativitás magaddal szemben.
A #11-es tökéletesen megfogalmazta a dolgot.
Én annyit tudok tanácsolni, hogy keress valami dolgot amit szeretsz csinálni. Majd amikor éppen ezt csinálod hirtelen zökkenj ki abból az állapotból amit ez ad, és gondolkodj el milyen érzés volt azt csinálni. Más lesz mint mint általában. Arra kellene törekedned hogy ez a kettő érzés minnél közelebb legyen egymáshoz. :)
Szia.
Megtetszett a kérdésed. Nekem fiúként hasonló problémám van, annyi különbséggel, hogy engem a lányok érdekelnek, egyébként nekem sem jött össze semmi ilyen téren.
Én nem tudom, hogy a lányok mit várnak el egy fiútól, de az utóbbi hónapokban nem is érdekelt az, hogy kinek tetszem, kinek nem. Ez az egész parkeresősdi kicsit taszít már. Ezzel nem arra akarlak biztatni, hogy egyedül éld az életed, hanem, hogy ne lihegd túl ezt az egészet.
Koncentrálj arra, hogy nézz ki valamennyire kulturáltan, fejleszd magad, és ennyi!
Én szeptember elején eléggé csalódott voltam, amiért nyáron még egy rövid kis beszélgetés sem jött össze néhány korombeli hölggyel.
Az volt a csúcs, amikor utaztam a metrón, és egy (szerintem) nagyon szép lányt láttam. Egész végig, mintha velem szemezett volna, de azóta sem merem elhinni. Kicsit bánom, mert lehet, hogy tényleg én tetszettem neki, és lehetett volna valami, de mindegy. Ez a hajó elment.
Ezután eldöntöttem, hogy soha többé nem akarom azt érezni, hogy nem vagyok elég/kevés vagyok. Azóta egyre kevésbé érzem magam meltatlannak, kevésnek...
Néhány pc játékban, és az elektronikában találtam meg a hobbimat. (Meg még érdekel pár dolog)
A boldogság kulcsa 2 dolog: tudd azt csinálni, amit szeretnél és
Ezt az általad szeretett személlyel tudd tenni.
Sok sikert :)
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!