Mit csináljak ma este egyedül? 20L
Nálam is ez az ünnepi smink a laptop előtt maradt meg a válaszok közül. :'D
Karácsonyról sok emlékem van, de sokszor volt, amikor egyedül is éreztem olyan jól magam, és pihentem ki jobban magam, mint valaki hülyeségét hallgatni egész este.
Akkor meggyújtottam egy gyertyát, egy üveg bor és valami hangulatos filmet néztem közben.
Én igaz, nem vagyok tök egyedül, ugyanis a családtagjaim itthon vannak, de ha szép (vagy legalábbis nem szar) karácsonyt akarok, nem velük töltöm.
Szerintem én nézek valami karácsonyi filmet, vagy a Legendás állatok és megfigyelésüket, ugyanis már hónapok óta le van töltve, de még nem jutottam el odáig, hogy megnézzem. Aztán simsezek vagy Simply Nailogical videókat nézek és körmöt festek közben :D
19L
"A párom hazament a családjához"
Hát akkor szégyelje el magát,nekem a szerelmem többet érne mint a család meg úgy az egész földkerekség.
Engem kidobott a párom majd' három év után, mert sokkal fontosabbak a részeges haverjai /teszem hozzá nem huszonévesek vagyunk../ szerinted én mit csinálok? :)
Nézz tévét tök jó műsorok vannak egyél jókat...nincs magányos szomszédod? Tavaly lementem a hajléktalanokhoz vittem beiglit most is itt kóválygott egy szomorúan itt alszik az utcán mindig...:((( már tavaly sem ünnepeltem a "párommal" ..most nem is hiányzik.. Hidd el ennél sokkal nagyobb problémák is vannak, sajnos, az életben.
Hívj fel valakit..ma engem felhívott egy bácsi véletlen de szerintem nem véletlen lehetett :)) talán magányos volt..
:)
A neten fent vannak a plébániák ünnepi nyitvatartásai meg a miserend is. Ha harangoznak azt előtte egy órával szokta- t.i. az hívja a híveket misére stb.:) legalábbis katolikus templomokban..
:)
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!