Vannak masok is rajtam kivul, akik egyedul erzik magukat?
Figyelt kérdés
Anno sokan kikozositettek es sajnos most sem igazan megy a baratkozas, pedig probalkozok. Volt, olyan is, akikvel a mult nezeteltereseit probaltam megbeszelni, semmi sikerrel. Felek attol, hogy egyedul maradok. Se kapcsolatom nem lesz sem barataim. Elni sincs kedvem.2017. dec. 11. 10:52
11/15 anonim válasza:
Nézd ha már az ember többszörösen csalódik persze,hogy már nehezebben bizik az emberekben.Lassan az ember a testvérében sem bizhat meg.Kérdezõ fel a fejjel és ne csüggedj, nem kell ennyire negativan fel fogni az élet nehézségeit.Engem a zene és a sport ami éltet, az többet ér,mint 100 hamis barát.
12/15 A kérdező kommentje:
Igen, de ugy erzem, hogy 25 evesen nem itt kene tartanom. Oke van munkam, de ez onmagaban keves. Valahol kisiklott az eletem. Nehezen hiszem, hogy valaha is jobb lesz.
2017. dec. 11. 17:19
13/15 anonim válasza:
Mindenkinek vannak magányos percei, napjai....talán évek is. ::((
Ez az élettel együtt jar.... ha fiatal vagy van meg időd mindenre, ne aggódj. ::))
14/15 anonim válasza:
Én boldog kapcsolatban élek, viszont barátok terén magányos vagyok. Nem találok normális barátokat, akikkel tartalmas programokat lehetne csinálni..Reméljük ez változni fog mindkettőnknél :)
L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!