Magányos vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Annyira fáj a magány, hogy már semmihez nincs kedvem. Rossz a közérzetem, távol tartom magamtól az embereket. Van családom, és barátaim, mégis olyan rosszul vagyok. Nincs aki szeressen, pótolható és felejthető vagyok. Nem bírom már ezt, kegyetlenül rosszul vagyok2017. nov. 26. 21:39
11/15 anonim válasza:
Az itteni magányos csajok nem igazán magányosak,mert ha azok lennének akkor minden lehetőségbe úgy kapaszkodnának mint a fuldokló a levegő után.
12/15 anonim válasza:
Hívd a Gyermek- és Ifjúsági lelkisegély szolgálatot! (Biztosan van ingyenes zöld számuk...)
Sajnos ezek a segélyszolgálatok nem igazán kapnak állami támogatást - legutóbbi tudomásom szerint - így csak korlátozott ideig működnek a nap egy bizonyos szakában.
Reménykedjünk, hogy veszi a fáradságot legalább 1-2 Lelkiismeretes Felnőtt és segít Neked keresni hasznos böngésznivaló oldalt/oldalakat.
Te Magad is rákereshetsz a google-ban. Szerintem inkább a kamaszkor nehézségeivel "szenvedsz" átmenetileg. Ne keseredj el nagyon - egyszer majd EZ IS ELMÚLIK! Mint minden más az Ember Életében...
13/15 anonim válasza:
igen akkor áruld már nekem ,hogy mégis milyen tanácsot vár a kérdező amikor naponta van száz ilyen kérdés
15/15 anonim válasza:
Ne legyél annyira önző . Le merem fogadni kérdező hogy az a fajta vagy akire ha rá ír valaki , akkor azért sem írsz neki vissza tehát az olyan aki foglalkozna veled arra teszel ,és helyette olyanokra vágysz akiket nem érdekelsz. Fordítsd meg ezt a mérleget és hát ha be csap a villám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!