Ha ennyi magányos ember van miért nem tartunk össze?
Az évek alatt hány ehhez hasonló kérdést láttam, sőt, hamarosan biztos megy a privát egy külön "oldalról" ahol lehet beszélgetni. Igaz aztán a "törzsgárda" fog onnan is kitúrni mert csupa 20-30 közti elvont fazon.
Ne erőltesd, volt aki tábort szervezett volna GYK-s felhasználóknak, az sem jött be.
Aki magányos, az nem véletlenül magányos.
Mindenképpen a személyiségéből adódik és önmaga megváltoztatásán kívül nincs más segítség, de nem is ismeri fel, hogy ő a hibás.
De te nem vagy elveszett ember, csak most vagy valamiért elborulva. :)
Nem, csak már nem vagyok fiatal és baromi jó emberismerő vagyok.:)
Én is magányos típusnak tartom magam, viszont arra is sokszor volt példa, hogy mások baráti közeledését nem fogadtam nyíltan. (és itt nem fiatalabbak/öregebbek barátságára gondolok, hanem velem egykorúak).
Túlzottan nem panaszkodok, nem nyalom a sebeim, mert abszolút tisztába vagyok azzal, hogy magam miatt van ez. Habár nem vagyok teljesen magányos, vannak emberek az életemben, mégis gyakran annak érzem magam.
Amúgy volt rá példa ezen az oldalon, hogy valaki elküldött egy chat-csoport linket nekem, azért hogy “ismerkedjek”, de nem segített:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!