Magányos emberek, mit gondoltok a barátság extrákkal viszonyról?
Figyelt kérdés
2017. nov. 19. 21:39
11/14 anonim válasza:
Ha tényleg szoros és erős barátság, akkor működhet. Nekem a legjobb barátom egy lány, és én is neki. Mindent tudunk egymásról, mindent elmondunk egymásnak, segítünk, maximálisan egymás mellett állunk mindenben. Kötődünk egymáshoz, ha 2-3 napig nem találkozunk, már minden bajunk van. Egyszer dumáltunk a szexről, aztán arra tértünk át, hogy mit csinálnánk egymással, egész este-éjszaka ez volt a téma, aztán másnap a munkahelyen egymásnak estünk, és szexeltünk egy hatalmasat. Utána ez havi szinten 2-3 alkalom lett, mostmár heti vagy napi szinten is megy. Igazából sztem már mindketten egymásba estünk, együtt dolgozunk, együtt csinálunk mindent, együtt megyünk mindehova, non-stop messengerezünk egymással... a fizetést is együtt költjük el, szóval mindent együtt... ez kb 10 éve van így, azóta nem volt komoly kapcsolata se nekem se neki... így belegondolva elég furcsa szituáció
12/14 anonim válasza:
Keep Out My Balls, if you're my friend. I'm alone and I jerk of my sorrow cock.
13/14 anonim válasza:
Magánügy, tőlem rendkívül távol áll. Nem tudnék olyannal lefeküdni, akibe nem vagyok szerelmes, nekem ez sokkal többről szól.
14/14 anonim válasza:
#1 “Ha a barátság része valOdi barátság, akkor igen. Ezzel teljesen egyetértek ez az én véleményem is :)
21 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!