Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos emberek, mit gondolto...

Magányos emberek, mit gondoltok a barátság extrákkal viszonyról?

Figyelt kérdés
2017. nov. 19. 21:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%
Ha tényleg szoros és erős barátság, akkor működhet. Nekem a legjobb barátom egy lány, és én is neki. Mindent tudunk egymásról, mindent elmondunk egymásnak, segítünk, maximálisan egymás mellett állunk mindenben. Kötődünk egymáshoz, ha 2-3 napig nem találkozunk, már minden bajunk van. Egyszer dumáltunk a szexről, aztán arra tértünk át, hogy mit csinálnánk egymással, egész este-éjszaka ez volt a téma, aztán másnap a munkahelyen egymásnak estünk, és szexeltünk egy hatalmasat. Utána ez havi szinten 2-3 alkalom lett, mostmár heti vagy napi szinten is megy. Igazából sztem már mindketten egymásba estünk, együtt dolgozunk, együtt csinálunk mindent, együtt megyünk mindehova, non-stop messengerezünk egymással... a fizetést is együtt költjük el, szóval mindent együtt... ez kb 10 éve van így, azóta nem volt komoly kapcsolata se nekem se neki... így belegondolva elég furcsa szituáció
2017. nov. 20. 13:14
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Keep Out My Balls, if you're my friend. I'm alone and I jerk of my sorrow cock.
2017. nov. 20. 13:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Magánügy, tőlem rendkívül távol áll. Nem tudnék olyannal lefeküdni, akibe nem vagyok szerelmes, nekem ez sokkal többről szól.
2017. nov. 20. 19:04
 14/14 anonim ***** válasza:

#1 “Ha a barátság része valOdi barátság, akkor igen. Ezzel teljesen egyetértek ez az én véleményem is :)

21 F

2017. nov. 22. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!