Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem tudok beilleszkedni?

Miért nem tudok beilleszkedni?

Figyelt kérdés

Általános iskolában nem volt ezzel probléma sőt utolsó években kifejezetten népszerű voltam.Ez után gimnáziumba mentem ott se volt nagyon rossz de nem éreztem túl jól magam.Az osztályba szereztem barátokat meg elvoltam de például évfolyamról senkivel nem lettem jóba.Elköltöztünk ezért átmentem másik iskolába és szó szerint kibírhatatlan.Először örültem hogy tiszta lap meg minden de mindenki utál.Pokol az összes napon pszichológushoz is kell járnom már.Senki nem kedvel,kerülnek,ha kérdezek valamit válaszra se méltatnak.Nincs kivel beszélgetnem és néha még be is szól egy két ember.Nagyon szenvedek és tudom hogy bennem van a hiba de nem tudom mi az.A külsőmmel nincs probléma átlagos vagyok.A szüleim megengedik hogy másik iskolába menjek de félek hogy ugyanez lesz.Képtelen vagyok beilleszkedni egy közösségbe.

Mit tegyek?

16l

2017. nov. 10. 21:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elmennék pszichológushoz. Kamaszkoromban nagyon zárkózott voltam, sokat sírtam. Felnőtt koromra komoly pszichiátriai problémám lett. A családom vagyonokat fizet a kezeltetésemért, durva gyógyszereket kapok. Köztudott, hogy a pszichiátriai betegségek fiatal felnőttkorban kezdődnek, de az okok gyakran gyerekkorra vezethetők vissza. Engem anno elküldtek pszichológushoz, de meg se szólaltam. Most még tudnak segíteni neked, és elkerülhetsz egy sokkal rosszabb minőségű életet. Nem utolsó sorban nyáron pedig iskolát váltanék.
2018. jan. 26. 20:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Igazából az, hogy nem tudsz beilleszkedni, korai tünete lehet bizonyos személyiségzavaroknak.
2018. jan. 26. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!