Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Bele lehet halni pl betegedni,...

Bele lehet halni pl betegedni, a bánatba az egyedüllét viszonzatlan szerelem el nem felejtett lelki terror miatt? Viccen kivül

Figyelt kérdés
Sokszor ugy érzem nem birok tovább élni és belehalok a bánatba a sok bántáS és a sok visszafojtott bánat tehetetlenség.szeretethiány magány rossz életkörülmények.lelkileg terrorizáltak hosszu évekig.

2017. nov. 9. 09:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Na jó, látom kakiltok a kérdésemre. Jó pár évtizeddel ezelőtt videóztunk egy ismerősnél, ő már akkor felnőtt ember volt. Nem a Star Wars-t akartam nézni, hanem akciófilmet/vígjátékot, de mivel őt megfogta a SW, és ezerszer látta, gondolta nekünk is látni kell/tetszeni fog. Velem volt egy három évvel fiatalabb rokonom, neki nem volt ellenvetése.

Elképesztő gagyi látványvilág, sivatagon egy szerencsétlen bádogember, meg egy medvéhez hasonlító, aki csak (csubakka?) morogni tudott, az a bádogember beszélt, és aggódott...meg dark walder, aki furán vette a levegőt...és az űr, sehol egy virág, fa.

Életemben háromszor tettem megjegyzést az SW filmre. Csak a nők értettek egyet velem.

Napokban sok év után, finomabban fogalmaztam, csak annyit, hogy nekem nem tetszett. Azt felelte: mert nem találtad meg az erőt.

Egy kis aha élményem volt.

Aztán elmondtam neki a fentieket, hogy semmi sem motivált, arra hogy a film tetszen a kihalt látványvilágával. Bár, amikor az a kis zöld emberke bejött a jelenetbe...ő az egyetlen, aki felkeltette az érdeklődésem, és feldobta a filmet, a csupa idióta közt, persze értem, azt a bádogembert a humor miatt tették be a filmbe.

"mert nem találtad meg az erőt."

Tegnap megszereztem az összes SW könyvet. Júliusra elolvasom őket, de még sok tanulnivalóm van.

Még annyi mondanék, hogy nincs szükség az erőre a változáshoz, a gátolt viselkedés megszüntetésére van szükség.

Ilyen fura kérdéseket kell feltenned.

Miért kellene belehalnom nekem a bánatba? Mert más belehalt, nekem is bele kell halnom? Miért? Miért jó ez? Bebizonyítom magamnak/másnak ezzel mennyire szerettem őt? Miért bizonyitsak? Mit kezdek az életemmel, ha elengedem a régi sérelmeket, megbocsátok magamnak, hogy hagytam magam, hogy ezt tegyék velem mások? Mihez kezdek az életemmel, ha nem mutogatok másokra, mert tönkretették az életemet? Mire használom az erőt, amikor felfedezem magamban? Bosszúra? Egy új élet megteremtésére?

Találd meg magadban az erőt, ehhez csak te kellesz. Majd írok a láthatatlan erővonalakról.

2017. nov. 9. 17:54
 22/26 anonim ***** válasza:

Bele lehet halni, olyan szinten, hogy az immunrendszer legyengül, kevésbé küzd a rákos sejtek és a fertőzések ellen.

Egy idő után urrá lesz az emberen valami nyavaja és elviszi.

Jelen formátumunkban ez az egy életünk van, próbáljuk meg kihozni belőle a legjobbat, akkor is ha 'szar'.Sokaknak szarabb.

Mondom ezt azután, hogy az iskolában nagyrészt ki voltam közösítve, 6évig szerelmes voltam reménytelenül valakibe, soha nem volt még párkapcsolatom, pillanatnyilag is egyedül élek, a szüleimen kívül (akik más országban laknak) nincs senkim, volt barátaim házasok, gyerekesek,500-1000km-re.

De igyekszem kihozni az életből a maximumot, minden nap csinálni valamit, tanulni, mászkálni, stb.

2017. nov. 10. 01:06
 23/26 A kérdező kommentje:
Hosszu idő óta nincs,egy nyugodt éjszakám!Állandóan a multon és a jövőn kattogok!Bele fogok őrülni lassan!Pedig a büdös életbe,nem bántottam és,nem tettem tönkre senkit!Elegem van már 😞
2017. nov. 10. 05:34
 24/26 anonim ***** válasza:
80%

Egyetlen bajod van neked, kérdező, és ezt úgy hívják, kamaszkor. Jó, az is igaz, hogy az ilyen időben bőségesen termelt melatonin is közrejátszik.

Tudod, abban a korban vagy, amikor egyre több olyan dologgal találod szemközt magadat, amiket már nem a szüleid fognak megoldani helyetted, hanem neked magadnak kell. Eddig kereshettél bűnbakot, okolhattál másokat a saját sorsod talán szerencsétlen alakulásáért, de most már a saját kezedbe kell venni az irányítást, és nem a múlton rágódni. Minél előbb felismered ezt, annál jobban jársz.

2017. nov. 10. 12:20
 25/26 anonim válasza:
Én van amikor csak hajnali 1-2fele alszom el, lassan bele betegedem az egyedüllétbe. Szoval énis gondolkodtam hogy miértelme élni. Van amikor sírok este... A vágáson is gondolkodtam már 17/F
2017. nov. 16. 00:52
 26/26 A kérdező kommentje:
25# Ne gondolkodj butaságokon,sokszir nekem is eszembe jutnak,még előtted az élet.A vagdosások,meg megmaradnának egész életedre.
2017. nov. 16. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!