Bele lehet halni pl betegedni, a bánatba az egyedüllét viszonzatlan szerelem el nem felejtett lelki terror miatt? Viccen kivül
Bele, ha a mentális betegségeket nem is nézzük, akkor is ott vannak a stressz által kiváltottak, illetve ezek az érzések és a stressz is rontják az immunrendszer működését.
Amúgy használj vesszőket.
Elme elég erős. Egy halál bőven semmis meló.
Ha bennetek van valós vágy változásra, segítek megtanulni, fejlődés gyönyörű útjának követését.
Miért fontos számodra ez a személy, akibe szerelmes vagy? Gondolkozz! Keresd meg az okát, aztán szüntesd meg ("foszd meg" őt attól a tulajdonágtól, vagy keretezd az egészet újra például). Ha megteszed el fog múlni az érzés.
Képzeld volt egy csaj akibe évekig szerelmes voltam, fel-fellángolójüan, viszonzatlanul, úgy kezdődött, hogy megláttam az utcán a kocsiból és rögtön megfogott, valamint ismerősnek is éreztem. Végül sok év után megtaláltam az óvodai "ballagás" tarisznyáját, benne egy csoportképpel, és egy névsorral. Mellettem ült, nem is tudtam, hogy egy csoportba jártunk. Volt egy "aha" élményem és aztán az egész érzés elmúlt, mintha elfújták volna, akár egy gyertya lángját. Megértettem mi, és milyen triviális volt az az ismerős érzés, és többet már nem volt ok, hogy fontos legyen a számomra. Ez több mint öt éve történt, azóta soha egy pillanatra sem tért vissza a szerelem. (Szüntetem utána meg szándékosan is a szerelmet amit éreztem valaki más iránt, nagyon örülök, hogy ennek az esetnek hála rájöttem a nyitjára.
Red Vixen egy rossz pszichopata, csoda hogy még nem tiltották, rám is a frászt hozta egyszer.
Rosszak az emberek általánosságban is, sokan gázolnak át a másikon, maradandó károkat okozva ezzel. De azért sok jó szándékú, segítőkész ember is van.
Nehéz ilyenkor bármi értelmeset is mondani, de én azt javasolnám, hogy próbálj meg először csak 1 vagy 2 jó ismerőst "szerezni", akik meghallgatnak, akik megértenek, akik tudnak kicsit segíteni. Lehet ez akár online is, jobb híján.
Én is szívesen beszélgetek veled itt, és meghallgatlak, ha erre van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!