Van olyan itt aki fél a Karácsonytól, és Szilvesztertől, mert egyedül van? Hogy lehet túlélni?
Figyelt kérdés
Csak én utálom a Karácsonyt és a Szilvesztert?Miért van annyira ilyenkor megbolondulva?Mit csináljon akinek senkije sincs.Vannak szüleim persze de akkor is egyedül érzem magam.2017. nov. 7. 16:59
31/43 A kérdező kommentje:
Most már jönnek a Karácsonyi reklámok, és filmek . Ha valaki,nem lehet azokkal,akiket szeret,nyilván nem szereti.
2017. nov. 23. 08:12
32/43 anonim válasza:
Nem, szerintem csak szimplán nem foglalkozik vele, én se szoktam tenni. Nem mintha sokat látnék, mert ha reklám jön úgy is kapcsolok el.
33/43 A kérdező kommentje:
Én már most h..ok a Karácsonyi zenéktöl komolyan. Már most nem szeretem a nagy hercehurcát,meg mindent
2017. nov. 23. 16:23
34/43 A kérdező kommentje:
Lesz,majd valaki itt akivel majd az Ünnepeken tudok beszélni?
2017. dec. 5. 08:00
35/43 szenes43 válasza:
Miről beszélgetnél,a 0%-ról amivel díjaztad a hozzászólásomat? Szívesen meghallgatom és abban van gyakorlatom.
37/43 A kérdező kommentje:
Milyen 0 százalék?nem értem.
2017. dec. 5. 14:53
38/43 A kérdező kommentje:
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek !
2017. dec. 23. 14:09
40/43 szenes43 válasza:
Természetesen rosszul esett hogy lepontoztak de úgy tűnik aki nem a kérdező kedve szerint szól hozzá az megy a lefolyóba. Talán némi önvizsgálat hasznos lenne a téma felvetőjének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!