Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van olyan itt aki fél a...

Van olyan itt aki fél a Karácsonytól, és Szilvesztertől, mert egyedül van? Hogy lehet túlélni?

Figyelt kérdés
Csak én utálom a Karácsonyt és a Szilvesztert?Miért van annyira ilyenkor megbolondulva?Mit csináljon akinek senkije sincs.Vannak szüleim persze de akkor is egyedül érzem magam.

2017. nov. 7. 16:59
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Nem is az hogy ki mit csinál érezzék jól magukat persze.

De akiket szeretsz vagy szerettél 2 mondatot nem tudnak írni üzenni stb..

2017. nov. 7. 17:33
 12/43 anonim ***** válasza:
81%
Én is utálom az ünnepeket.
2017. nov. 7. 17:46
 13/43 anonim ***** válasza:
Írj te nekik és jobb esetben visszaírnak
2017. nov. 7. 18:54
 14/43 anonim ***** válasza:
42%

Ezt a két ünnepet rühellem a legjobban. Még tizenévesen nem volt gond. Karácsonykor ilyen kötelező otthonülés volt, amit azzal töltöttem, hogy orrba-szájba filmeztem és zabáltam. Majd mikor letelt a 3 nap, mentünk a haverokkal ide-oda, a szokásos. Szilveszterkor meg ordenáré nagy berúgások, buli. Miután felnőttem, haverok már szétszéledtek, senkivel nem tartom a kapcsolatot, barátnőm sincs hosszú évek óta. Mondhatnám, hogy ugyanolyan mint a többi nap, de nem teljesen. Ilyenkor az a érzésem, hogy már rég a saját családommal kéne töltenem az időmet, ehelyett a szüleimmel vagyok, apám valamiért bevágja a durcit, anyám ezért meg tiszta ideges, és azt hallom hogy elege van a főzés, sütésből. Én a szobában rohadok fejfájásig és nézem a tévét, majd úgy telik el az egész ünnep, mint egy esős hétvége, mikor ki sem mozdul az ember. Ráadásul az egész ház kaja szag.

Viszont amit a legjobban útálok az a szilveszter. Ilyenkor törnek fel az emlékek, hogy régen mennyit buliztam a haverokkal, most meg már sokadik éve azt csinálom, mint valami 12 éves gyerek. Rám jön a depresszió, hogy ismét eltelt egy év, és semmi sem változott, majd hallom hogy durrogtatnak, lemegyek anyámékhoz, koccintunk, aztán azonnal vissza is a szobába, ő lefekszenek, én meg forgolódok egész éjszaka az idegességtől. Elsején meg rám jön az, hogy múlt évbe sem voltam képes változtatni a sanyarú életemen, ha ezután sem fogok tudni, akkor vége lesz mindennek. Erre tessék, már 2 hónap sincs az évből, és már most tiszta ideg vagyok. Szörnyű ez a magány, nincs ennél rosszabb az életben.

2017. nov. 7. 19:25
 15/43 A kérdező kommentje:
Amugy mi is ugyanezt mondjuk ugyanolyan nap mint a többi már nembis érdekel sütünk fözünkbennyi.Szilveszteekor a sok megőrült ember.kitaláltak anno hoGy egy év 365nap ennyi utolsó napon megünneplik de másnap ugyanyan nap ban kész semmivel nem másabb az Ujév napja mindenki délig alszik nekwm világvége hangulatom ennyi
2017. nov. 7. 19:33
 16/43 anonim ***** válasza:
69%
Sajnos a társadalom kirekesztő, pártpolitikától függetlenül minden rendszerben a magányos embereket magasról letojja mindenki. Mindenki a nők, meg a melegek jogaiért harcol, a magányosokkal meg senki sem foglalkozik. Sőt, ha ezt meg mered valakinek emliteni, akkor még te vagy a gonosz, önző ember, aki csak magára gondol, holott a többiek ilyenek, elvannak magukkal, meg a párjukkal, és azon kivül senki se érdekli őket. Undoritó társadalom ez!
2017. nov. 7. 19:40
 17/43 A kérdező kommentje:
Igen mindenki csak magát szereti a magányos ember csodabogár dögöljön meg egyedül mert igy alakult az élete.
2017. nov. 7. 19:50
 18/43 anonim válasza:

Nekem.meg a másik véglet van.

Elrgem van a családból, utálok hazamenni. Nekem 3 nap kényszer. Mindenki jópofizik semmi értelme nincs.

Tavaly 1 napot dolgoznom kellett ügyeleten még örültem is basszus h eljöhettem.

Kinek hogy. Én.most pl.magamban akarok lenni.

2017. nov. 7. 20:12
 19/43 anonim ***** válasza:

Én is egyedül vagyok mindig. Szülinap, névnap, Karácsony..és a többi.

Család?? Én csak képzelem hogy milyen lehet egy normális család.

Hát ennyi. (18 éves vagyok)

2017. nov. 7. 21:20
 20/43 anonim ***** válasza:
24%
Hát csinálj te kellemesebb ünnepet. És keress egy olyan barátnőt aki veled lesz.
2017. nov. 7. 21:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!