Van olyan itt aki fél a Karácsonytól, és Szilvesztertől, mert egyedül van? Hogy lehet túlélni?
Nem is az hogy ki mit csinál érezzék jól magukat persze.
De akiket szeretsz vagy szerettél 2 mondatot nem tudnak írni üzenni stb..
Ezt a két ünnepet rühellem a legjobban. Még tizenévesen nem volt gond. Karácsonykor ilyen kötelező otthonülés volt, amit azzal töltöttem, hogy orrba-szájba filmeztem és zabáltam. Majd mikor letelt a 3 nap, mentünk a haverokkal ide-oda, a szokásos. Szilveszterkor meg ordenáré nagy berúgások, buli. Miután felnőttem, haverok már szétszéledtek, senkivel nem tartom a kapcsolatot, barátnőm sincs hosszú évek óta. Mondhatnám, hogy ugyanolyan mint a többi nap, de nem teljesen. Ilyenkor az a érzésem, hogy már rég a saját családommal kéne töltenem az időmet, ehelyett a szüleimmel vagyok, apám valamiért bevágja a durcit, anyám ezért meg tiszta ideges, és azt hallom hogy elege van a főzés, sütésből. Én a szobában rohadok fejfájásig és nézem a tévét, majd úgy telik el az egész ünnep, mint egy esős hétvége, mikor ki sem mozdul az ember. Ráadásul az egész ház kaja szag.
Viszont amit a legjobban útálok az a szilveszter. Ilyenkor törnek fel az emlékek, hogy régen mennyit buliztam a haverokkal, most meg már sokadik éve azt csinálom, mint valami 12 éves gyerek. Rám jön a depresszió, hogy ismét eltelt egy év, és semmi sem változott, majd hallom hogy durrogtatnak, lemegyek anyámékhoz, koccintunk, aztán azonnal vissza is a szobába, ő lefekszenek, én meg forgolódok egész éjszaka az idegességtől. Elsején meg rám jön az, hogy múlt évbe sem voltam képes változtatni a sanyarú életemen, ha ezután sem fogok tudni, akkor vége lesz mindennek. Erre tessék, már 2 hónap sincs az évből, és már most tiszta ideg vagyok. Szörnyű ez a magány, nincs ennél rosszabb az életben.
Nekem.meg a másik véglet van.
Elrgem van a családból, utálok hazamenni. Nekem 3 nap kényszer. Mindenki jópofizik semmi értelme nincs.
Tavaly 1 napot dolgoznom kellett ügyeleten még örültem is basszus h eljöhettem.
Kinek hogy. Én.most pl.magamban akarok lenni.
Én is egyedül vagyok mindig. Szülinap, névnap, Karácsony..és a többi.
Család?? Én csak képzelem hogy milyen lehet egy normális család.
Hát ennyi. (18 éves vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!